Mehmet Ağar'a 'Susurluk' davasından 5 yıl hapis cezası/ Video

Haber Giriş : 15 Eylül 2011 12:53, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:01

Ankara 11. Ağır Ceza Mahkemesi, Mehmet Ağar'ı, ?Susurluk Davası? kapsamında Emniyet Genel Müdürü olduğu dönemle ilgili ?cürüm işlemek için silahlı teşekkül oluşturduğu? iddiasıyla yargıladığı davada 5 yıl hapis cezasına çarptırdı.

Davanın Ankara 11. Ağır Ceza Mahkemesindeki 12. duruşmasında karar çıktı.

Mahkeme, Ağar'ı, lehine olan 765 sayılı Türk Ceza Kanunu'nun 313. maddesi uyarınca, ?cürüm işlemek için silahlı teşekkül oluşturmak? suçundan 5 yıl hapis cezasına mahkum etti.

Mehmet Ağar: Yargıtay sonucunu bekleyelim

Susurluk davasında Ankara 11. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından 'cürüm işlemek için silahlı teşekkül oluşturduğu' suçlamasıyla 5 yıl hapis cezasına çarptırılan Mehmet Ağar, ?Avukatlar yazılı bir açıklama yapacak. Yargıtay sonucunu bekleyelim.? değerlendirmesinde bulundu.

Cihan Haber Ajansı'nın (Cihan) ulaştığı Mehmet Ağar, mahkemenin kararı hakkında kısa bir açıklama yapmakla yetindi. Konunun yasal sürecenin devam ettiğini belirten Ağar, ?Avukatlar yazılı bir açıklama yapacak. Yargıtay sonucunu bekleyelim.? dedi.

Ankara 11. Ağır Ceza Mahkemesi, 'Susurluk davası kapsamında Emniyet Genel Müdürü olduğu dönemle ilgili 'cürüm işlemek için silahlı teşekkül oluşturduğu' suçlamasıyla yargılanan Mehmet Ağar'ı 5 yıl hapis cezasına çarptırmıştı.

AA - CHA

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber