17/09/2011'den önemli gündem başlıkları

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Eylül 2011 09:31, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Cemil Çiçek, merhum Başbakan Adnan Menderes, Dışişleri Bakanı Fatin Rüştü Zorlu ve Maliye Bakanı Hasan Polatkan için İstanbul Topkapı Anıtmezar'da düzenlenecek anma törenine katılacak. (10.00)

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Bahçeşehir Üniversitesi Medeniyet Araştırmaları Merkezi tarafından hazırlanan ?Batıya Doğru Akan Nehir' konulu belgeselin İstanbul Kongre Merkezi'ndeki tanıtım programına katılacak. (18.00)

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul'da Petrol-İş Sendikası'nın 26. Olağan Genel Kurulu'na katılacak. (09.00)

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanlığı tarafından düzenlenen 'Ortak Akıl Toplantısı'na katılacak, çeşitli temas ve incelemelerde bulunacaklar. (10.00-17.00)

Dışişleri Bakanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, partisinin Konya İl Başkanlığı'nda basın toplantısı düzenleyecek. Davutoğlu, Ribat Aşevi, Dosteli Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile Mevlana Müzesi'ni de ziyaret edecek. (12.00-15.00)

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker Diyarbakır'da, Türkiye Ziraat Odaları Birliği Güneydoğu Anadolu Bölge Toplantısı'na katılacak. (10.00)

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz Adana'da, '18. Uluslararası Altın Koza Film Festivali'nin açılışı ve Onur Ödülleri Töreni'ne katılacak. (20.30)

Mili Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Sivas Ticaret ve Sanayi Odası'nda, TOBB ETÜ Fakülteleri protokol töreni, vergi rekortmenleri ve 40. yılını

doldurmuş TSO üyeleri için düzenlenecek ödül törenine katılacak. Bakan Yılmaz, Geleneksel 8. Merder Festivali'ne iştirak edecek, bir alışveriş merkezinin açılışını yapacak. (10.45-22.00)

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Yalova'nın Altınova ilçesindeki tersaneler bölgesinde, 'Sjborg' isimli platform destek gemisinin denize indirilme törenine katılacak. (14.00)

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Side Antik Kent'te Apollon Tapınağı'nın korunması ile ilgili çalışmaları yerinde inceleyecek. (11.00)

HAS Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, partisinin yeni üyelerine rozet takacak. (10.00)

SP Genel Başkan Yardımcısı İlyas Tongüç, Ankara'da basın toplantısı düzenleyecek. (11.00)

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Bakan Yardımcılığı'na atanan Muhammet Balta Trabzon'da, Zorlu Grand Otel'de basın toplantısı düzenleyecek. 09.30)

CHP Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi, CHP Trabzon İl Başkanlığı'nda basın toplantısı yapacak. (11.00)

Başvekil Adnan Menderes'in ebediyeti intikalinin 50. yıl dönümü nedeniyle İzmir Alsancak Hocazade Camii'nde Mevlid'i Şerif okutulacak. (13.30)

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanlığı tarafından Mustafa Balbay'ın tutuksuz yargılanması için imza kampanyası başlatılacak. (11.00)

ASO Başkanı Nurettin Özdebir, Ankara'da Anadolu OSB fabrika inşaatlarının açılışına katılacak. (11.00)

Türk Kızılayı'nda başkanlık seçimi Ankara'da yapılacak. (10.00)

Ecevit Vakfı Mütevelli Heyeti, merhum Bülent Ecevit'i kabri başında ziyaret ettikten sonra basın toplantısı düzenleyecek. (12.30)

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber