Türkiye yağışlı havanın etkisi altına giriyor

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Nisan 2005 17:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yurdun Kuzey ve Doğu kesimlerindeki yağışlara ilave olarak, Batı kesimlerinin de yarın sabahtan itibaren yeni bir yağışlı havanın etkisine gireceği bildirildi.

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, yarın, Marmara, Ege, Batı Akdeniz, Doğu Akdeniz''in İç kesimleri, İç Anadolu, Batı ve Orta Karadeniz ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgeleri'nin doğusu yağışlı geçecek. Sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklinde görülecek yağışların, öğle saatlerinden itibaren Marmara'nın Güneydoğusu, İç Ege, İç Anadolu'nun Kuzey ve Batısı, Batı Karadeniz ile akşam saatlerinde Akdeniz'in İç Kesimleri, İç Anadolu'nun Güneydoğusu ve Orta Karadeniz'de etkili olacağı tahmin ediliyor. Yağışlı hava hafta sonunda kuzey, iç ve doğu kesimlerde etkili olmaya devam edecek.

Sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklinde görülecek yağışların Cumartesi günü Marmara'nın Kuzey ve Doğusu, Karadeniz, İç Anadolu'nun Kuzey ve Doğusu, Doğu Akdeniz'in İç Kesimleri ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinin Batısı'nda, Pazar günü, Marmara'nın Doğusu ile Batı ve Orta Karadeniz'de etkili olacağı tahmin ediliyor. Hava sıcaklığı yağışla birlikte yarın Kuzeybatı kesimlerde, hafta sonunda Kuzey, İç ve Doğu Bölgeleri'nde 3 ila 5 derece azalacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber