Lice-Bingöl karayolunda çatışma çıktı: 1 terörist öldürüldü

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 05 Ekim 2011 20:24, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

- Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak, yol kesen teröristlerle güvenlik güçleri arasında çatışma çıktığını söyledi.

Toprak, Diyarbakır'ın Lice-Bingöl karayolunda bir grup teröristin yol kestiği bilgisi üzerine operasyon birliklerinin o bölgeye kaydırıldığını ve sıcak temasın sağlandığını belirtti.

Hava destekli operasyonda, ateş altına alınan teröristlerin kaçtığını kaydeden Vali Toprak, ''Bölgede kaçan teröristlerin yakalanması için operasyon sürüyor. Yol yeniden trafiğe açıldı. Çatışma bölgesinde teröristlerin zaiyat verdiğini düşünüyoruz. Ancak bu bilgi gündüz daha da netleşir'' dedi.

Diyarbakır'da 1 terörist ölü olarak ele geçirildi

Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak, yol kesen teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada, bir teröristin ölü olarak suikast silahıyla ele geçirildiğini belirtti.

Toprak, Diyarbakır'ın Lice-Bingöl karayolunda bir grup teröristin yol kestiği bilgisi üzerine, terörist gruba anında müdahalede bulunulduğunu kaydetti.

Çatışmanın çıktığı bölgeye hızla sevkiyatın yapıldığını ve kobra helikopterlerinin de havadan destek sağladığını ifade eden Vali Toprak, ''Çatışmada bir terörist ölü olarak kanas marka suikast silahıyla ele geçirilmiştir. Çatışmada, ölü ele geçen terörist fazla olabilir, yapılacak arazi arama tarama faaliyetleri sonrası belirlenecek. Operasyon devam etmektedir'' dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber