Öğretmen ile çocuğunu öldüren sürücüye 15 yıl hapis istemi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Kasım 2011 15:39, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:01

- Adana'da, kucağında taşıdığı 3 yaşındaki oğluyla beraber karşıdan karşıya geçmeye çalışan öğretmene otomobiliyle çarparak, anne-oğlun ölümüne neden olan sürücü hakkında, 15 yıla hapis cezası istendi.

Gaziantep'teki son görev yerinden, meslektaşı olan eşini boşadıktan sonra Adana'ya tayinini isteyen 30 yaşındaki öğretmen Maksude Avcı, Ziyapaşa Mahallesi'nde ki yeni evine yerleştikten sonra, 21 Ekim günü "Hayırlı olsun" ziyaretine gelen bir öğretmen arkadaşını yolcu etmek için 3 yaşındaki oğlu Umut Can Kabak ile otobüs durağına yürüdü. Arkadaşını otobüse bindiren Avcı, evine dönmek için Kasım Gülek Bulvarı'nda yolun karşısına geçmeye çalışırken, 27 yaşında ki Korhan Yağ yönetimindeki 01 KY 009 plakalı

otomobilin çarpması sonucu olay yerinde oğluyla beraber öldü. Emrah Kabak, Gaziantep'ten ziyaretine geldiği çocuğuyla eski eşinin olay yerindeki cansız bedenleriyle karşılaştı. Kazadan sonra polis karakoluna giderek teslim olan Korhan Yağ, "Süratli değildim, karşıya geçmek için aniden önüme atladı. Nasıl olduğunu bilmiyorum" diyerek kendini savundu. Yağ, çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

Yağ hakkında 'taksirle 2 kişinin ölümüne neden olmak' suçlamasıyla 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. Sanığın yargılanmasına önümüzdeki günlerde 4. Ağı Ceza Mahkemesi'nde başlanacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber