17 Kasım 2011'den önemli gündem başlıkları/ Video

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Kasım 2011 09:46, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

17 Kasım 2011 Perşembe

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da Atlantik Konseyi Karadeniz Enerji ve Ekonomik Forumu'na katılacak. Sırbistan Başbakanı Mirko Cvetkoviç ile görüşecek Erdoğan, Irak Kürdistan Bölgesel Başbakanı Behram Salih ve Fransa Dışişleri Bakanı Alain Juppe'yi ayrı ayrı kabul edecek. (10.00/11.30/13.00/17.00)

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Irak Türkmen Cephesi Başkanı Erşat Salihi, İran İslami Danışma Meclisi Dış Siyaset ve Ulusal Güvenlik Komisyonu Başkanı Alaaddin Boroujardi ve Irak Meclis Başkanı Usame Nuceyfi ayrı ayrı kabul edecek. (11.30/14.00/16.15)

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel'i kabul edecek.(15.00)

TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Irak Ulusal Meclis Başkanı Usame el Nuceyfi ile baş başa görüşecek, ardından heyetlerarası görüşme yapılacak. Çiçek, Romanya Büyükelçisi Radu Onofrei'yi kabul edecek. (12.00/14.30)

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı (TBMM) Başkanı Cemil Çiçek, HAS Parti'yi ziyaret edecek. (17.00)

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, THK Üniversitesi'ni ziyaret edecek. (11.00)

CHP Genel Başkan yardımcıları Yakup Akkaya ve Faruk Loğoğlu, Japonla Büyükelçiliği'ne taziye ziyaretinde bulunacak. (11.00)

CHP Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi, gündemdeki konulara ilişkin basın toplantısı yapacak. (11.00)

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Adalet Bakanlığı, Anayasa Mahkemesi, Yargıtay, Danıştay ve HSYK'nın 2012 yılı bütçeleri görüşülecek. (10.00)

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Atatürk Havalimanı Genel Havacılık yanındaki DHMİ kurtarma ve yangın istasyonu ek binasının açılışını yapacak. (18.00)

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'nın yeni yapılanmasını İstanbul'da düzenleyeceği basın toplantısı ile kamuoyuna açıklayacak. (11.00)

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan ve Avrupa Birliği Bakanı Egemen Bağış, TUSKON'un İstanbul'da düzenlediği ?Türkiye-Avrupa Birliği Ortak Çıkarların Gözden Geçirilmesi' konulu konferansına katılacak. (19.00)

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nin ek poliklinik binası ile Onkoloji Merkezi radyoterapi ünitesinin açılışını yapacak, üniversitenin akademik yıl açılış törenine katılarak ilk dersi verecek. Bülent Arınç, Valilik ile AK Parti İl Başkanlığı'nı ziyaret edecek. (13.30/16.00)

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, Bursa Büyükşehir Belediyesi Bilim Merkezi'ndeki sunumu izleyecek. Ergün daha sonra Bosch fabrikasını ziyaret edecek. (14.00-16.00)

4.Garanti Bankası, bu yıl başlattığı KOBİLGİ Toplantıları'nın ikincisini Bursa'da gerçekleştiriyor. (14.00)

Rusya Federasyonu'nun Yaroslavl eyaleti otomotiv sanayi temsilcileri, OİB'in organizasyonuyla Bursa'ya geliyor. Uludağ İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği'nde gerçekleştirilecek ikili iş görüşmelerinin ardından, heyet aynı gün içerisinde NOSAB, BTSO ve DOSAB'ı da ziyaret edecek. (12.00)

Tedavi gördüğü hastanede 75 yaşında hayatını kaybeden sanatçı Esin Afşar için Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda tören düzenlenecek. Afşar'ın cenazesi, Teşvikiye Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek. (09.30/12.00)

AVRASYA FEED

Rusya'nın Sibirya bölgesinde kimliği belirsiz 4 kişinin bir gazinoya gerçekleştirdiği silahlı baskın güvenlik kamerasına yansıdı.

Bağımsız Devletler Topluluğu (BDT) ülkeleri savunma bakanları Kazakistan'ın eski başkenti Almatı'da bir araya geliyor.

SPOR

Bursasspor Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam basın toplantısı düzenleyecek. Daha sonra takım Pazartesi günü kendi sahasında oynayacağı Samsunspor maçının hazırlıklarını sürdürecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber