Yeni haftada havalar nasıl olacak? - HARİTALI

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 21 Kasım 2011 09:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemiz genelinde yağış beklenmiyor, kuzey ve doğu bölgelerimizin parçalı yer yer çok bulutlu, diğer yerlerin parçalı az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu bölgelerde don olayı, Marmara, iç ve doğu kesimlerde yer yer sis hadisesinin görülmesi bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI :Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor, güney ve batı bölgelerde mevsim normalleri civarında, kuzey, iç ve doğu kesimlerde mevsim normallerinin 2 ila 4 derece altında seyretmeye devam etmesi bekleniyor.

RÜZGAR :Rüzgarın genellikle kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif, arasıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA: Genellikle parçalı, zamanla kuzey kesimleri çok bulutlu geçecek. Bu sabah ve gece saatlerinde bölgede yer yer sis bekleniyor.

EGE: Az bulutlu ve açık, iç kesimlerinin parçalı bulutlu geçecek. Bu sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde don olayı ile birlikte yer yer sis bekleniyor.

AKDENİZ: Az bulutlu ve açık, doğusu parçalı ve çok bulutlu geçecek. Bu sabah ve gece saatlerinde Göller Yöresinde hafif don olayı, Göller Yöresi ile Hatay çevrelerinde yer yer sis bekleniyor.

İÇ ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu geçecek. Bu sabah ve gece saatlerinde bölge genelinde don olayı ile birlikte yer yer sis bekleniyor.

BATI KARADENİZ: Genellikle parçalı zamanla kıyıları çok bulutlu geçecek. Bu sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç ve yüksek kesimlerinde don olayı ile birlikte yer yer sis bekleniyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Genellikle parçalı, kıyı kesimleri çok bulutlu geçecek. Bu sabah ve gece saatlerinde iç ve yüksek kesimlerinde don olayı görülecek.

DOĞU ANADOLU: Genellikle parçalı, doğu kesimleri çok bulutlu geçecek. Bu sabah ve gece saatlerinde bölge genelinde buzlanma ve don olayı ile birlikte doğusunda yer yer sis bekleniyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu, zamanla doğusu çok bulutlu, Diyarbakır ve Batman çevreleri sabah ve gece saatlerinde yer yer sisli geçecek.

HAVA SICAKLIKLARINI DERECELERİYLE GÖRMEK İÇİN HARİTALARIN ÜZERİNE TIKLAYINIZ...

Pazartesi

Salı

Çarşamba

Perşembe

Cuma

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber