23 Kasım 2011'den önemli gündem başlıkları/ Video

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Kasım 2011 09:37, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

23 Kasım 2011 Çarşamba

İngiltere temaslarını sürdüren Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Wilton Park Konferansı'na katıldıktan sonra Olimpiyat Parkı'nı ziyaret edecek. Gül, parlamentoda grubu bulunan siyasi partilere de hitap edecek.

Ulusal Çocuk Forumu, TBMM Başkanı Cemil Çiçek'in himayesinde Meclis'te yapılacak. Törene Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin de katılacak. (10.30)

TBMM Genel Kurulu'nda, sporda şike ve teşvik cezalarını azaltan kanun teklifi görüşülecek. (14.00)

AK Parti genişletilmiş il başkanları toplantısı, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında parti genel merkezinde yapılacak. (11.00)

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Katar Başbakanı Hamad Bin Jassem Bin Jabr Al Thani ile görüşecek. (16.30)

CHP Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi, bedelli askerlik konusunda basın toplantısı düzenleyecek. (12.00)

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda, Bilim Sanayi ve Teknoloji ile sağlık bakanlıklarının bütçeleri görüşülecek. (10.00)

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Sheraton Otel'de, TPAO ve Shell arasında yapılacak Akdeniz ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde Arama ve Üretim Paylaşımı anlaşmaları imza törenine katılacak. (11.00)

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Ankara Ticaret Odası Kongre Merkezi'nde Türkiye'nin İklim Değişikliğine Uyum Kapasitesinin Geliştirilmesi Programı'nın kapanış konferansına katılacak. (11.00)

Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, il temsilcisi öğretmenleri bakanlıkta kabul edecek. (14.30)

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Ankara Dedeman Otel'de, Doğu Akdeniz Sanayici ve İşadamları Dernekleri Federasyonunun düzenlediği yemekli toplantıda konuşacak. (12.00)

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Devlet Opera ve Balesi Büyük Tiyatro'da Türk balesinin kurucusu Dame Ninette de Valois'yı anma gecesine katılacak. (20.00)

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Başbakanlık Basın-Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü (BYEGM) ile Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) tarafından düzenlenen 'Yerel ve Bölgesel Medya Eğitim Semineri'nin açılışına katılacak. Arınç, Özel Bursa Osmangazi İlköğretim Okulu ve "Sultan 2. Abdülhamit Dönemi Fotoğraflarıyla Bursa" adlı eserin de tanıtımında yer alacak. (10.30/20.30)

AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, İstanbul'da Yunus Emre Kültür Merkezi'nde İclal Aydın'ın 'Emanetçi' isimli tek kişilik gösterisini izleyecek. (20.30)

Osmanlı İmparatorluğu'nun Güney Afrika'da vefat eden diplomatı Mehmet Remzi Efendi'nin mezarı, yaklaşık 100 yıl sonra Johannesburg şehrinde inşa edilen Selimiye'nin ikizi Nizamiye Camii mezarlığına taşındı.

Brüksel'de temaslarda bulunan KKTC Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu'nun Ada'ya dönmesi bekleniyor.

AVRASYA FEED

Rusya'nın başkenti Moskova'da düzenlenen bebek emekleme yarışması büyük ilgi topladı. WAN-Expo Sokolniki Kongre fuar merkezinde hamile kadın ve bebekleri ilginç yarışmalar çerçevesinde bir araya geldi.

Hazar'a kıyıdaş ülkelerin dışişleri bakanı yardımcıları düzeyinde dün Astana'da başlayan, Hazar'ın Hukuki Statüsü 30. Çalışma Grubu toplantısı sona eriyor.

Ukrayna Başbakanı Nikolay Azarov, Kazakistan'ın başkenti Astana'ya resmi ziyarette bulunacak.

Kazakistan Ulaştırma Bakanı ve Ukrayna Altyapı Bakanı'nın katılımıyla AN-148 uçağının tanıtımı yapılacak.

SPOR

Beşiktaş, hayfa sonu deplasmanda oynayacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarına devam edecek. (11.00)

Galatasaray'da Sivasspor maçı hazırlıkları sürüyor

Fenerbahçe, Gençlerbirliği maçı çalışmaları yapacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber