Sahte faturaların tespit edildiği ilçe tarım müdürlüğü yandı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 16 Aralık 2011 14:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Daha önce yolsuzluk iddialarıyla gündeme gelen ve çok sayıda sahte fatura bulunan Siverek Tarım İlçe Müdürlüğü yandı. Tamamen kullanılamaz gelen binanın iki katında sahte faturaların bulunduğu belirtildi. Binanın, polis müfettişleri tarafından devam eden soruşturma tamamlanmak üzereyken yandığı ileri sürüldür. Yaklaşık 8 bin çiftçi kaydının bulunduğu müdürlükte sahte faturalarla yüklü miktarda yolsuzluk yapıldığı iddia ediliyor. Bu arada bütün faturaların kopyasının bugün ilgili bakanlığa gönderilmesinin planlandığı öğrenildi.

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesi Güney Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan İlçe Tarım Müdürlüğü'ndeki yangın, dün gece saat iki sıralarında meydana geldi. Tarım Müdürlüğü'nde çıkan yangına, vatandaşın ihbarı üzerine polis ve itfaiye ekipleri müdahale etti. İtfaiye ekiplerinin iki saatlik çalışması sonucunda söndürülen yangında 3 katlı müdürlük binasının 2. katında bulunan belgelerin tamamına yakını yandı. Söndürme çalışmaları sırasında itfaiye erlerinin de dumandan etkilendiği belirtildi. İtfaiye ekipleri yangının şüpheli olduğu yönünde rapor tutarken, yangının çıkış nedeni için polis çok yönlü soruşturma başlattı.

Kundaklama ihtimali üzerinde duran polis, Tarım Müdürlüğü yakınındaki işyerlerinin güvenlik kameralarına incelemek üzere el koydu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber