Genç polis memuru lösemiye yenik düştü

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Aralık 2011 13:14, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yakalandığı lösemi sebebiyle tedavi gördüğü Çapa Tıp Fakültesi Hastanesinde hayatını kaybeden 3 yıllık polis memuru Mehmet Ali Karaköse, memleketi Hatay'da toprağa verildi.

Tedavi gördüğü Çapa Tıp Fakültesi Hastanesinde, yakalandığı lösemi (kan kanseri) hastalığına yenik düşerek hayatını kaybeden 3 yılık polis memuru Mehmet Ali Karaköse (24) için Hatay Emniyet Müdürlüğü'nde tören düzenledi. Düzenlenen törene Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Hatay Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Saim Öksüz, işadamları, daire müdürleri, askeri erkân ve genç yaşta hayatını kaybeden polis memurunun ailesi ve yakınları katıldı.

Törende bir konuşma yapan Hatay Emniyet Müdürü Ragıp Kılıç, çok büyük idealler ve amaçlarla memleketine hizmet etmek üzere polis teşkilatına giren meslektaşlarının ömrünün baharında yakalandığı bir amansız hastalık neticesinde yapılan tüm gayretlere rağmen hakkın rahmetine kavuştuğunu söyledi.

Meslektaşlarının kısa meslek hayatı içerisinde amirlerinin takdirini kazandığını belirten Kılıç, ?Genç meslektaşımız çalışma arkadaşları tarafından sevilen sayılan bir memur olarak görevinde gösterdiği üstün başarılardan dolayı bir çok ödüle layık görülmüş amirlerinin de takdirini kazanmıştır. Arkadaşları tarafından da çok sevilen meslektaşımızı kader çizgisi onu ömrünün baharında yakalayarak çok sevdiği ailesinden ve bizlerden ayırmıştır? dedi.

Merhum Polis Memuru Mehmet Ali Karaköse'nin ailesine de seslenen Kılıç, ?Biliyorum ki acınız büyüktür. Teşkilat olarak biz bir evladımızı kaybettik. Sizlerde bir evladınızı kaybettiniz. Ama biliniz ki bir evladınızı kaybettiniz, ama Türkiye'de 220 bin evladınız var. Kardeşlerinin kardeşi var. Babasının oğulları var. Amcalarının, dayılarının da yeğenleri var. Siz değerli ailesi de meslektaşımızın bize bıraktığı en büyük emanetlersiniz ve bu emanet ömür boyunca devam edecek? ifadelerini kullandı.

Yapılan konuşmaların ardından genç polis memurunun Türk bayrağına sarılı naaşı Karlısu Beldesinde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Genç polis memurunun babası Fahri Karaköse ve kardeşi Mustafa Karaköse sinir krizleri geçirirken, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Fatih İlçe Müdürlüğü'nde görev yaparken hayatını kaybeden polis memuru Mehmet Ali Karaköse'nin bekar olduğu ve 3 yıl önce göreve başladığı öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber