Gül, Özel görüşmesine Hakan Fidan da katıldı

Kaynak : Habertürk
Haber Giriş : 04 Ocak 2012 15:34, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Tayyip Erdoğan ile Genelkurmay Başkanı Özel'i Çankaya Köşkü'nde kabul etti. İki görüşmenin ardından MİT müsteşarı Hakan Fidan da Köşk'e geldi

Devletin zirvesi bugün Uludere'yi konuşuyor. Yeni yılın ilk olağan görüşmeleri bugün Çankaya Köşkü'nde gerçekleşti. Cumhurbaşkanı Gül, önce Başbakan Erdoğan'ı daha sonra da Genelkurmay Başkanı Özel'i Çankaya Köşk'ünde kabul etti.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile Başbakan Tayyip Erdoğan arasındaki görüşme saat 13:00'da başladı. Görüşmenin ana gündem maddesi Uludere olayı ve terörle mücadele oldu. Çankaya Köşkü'nde gerçekleşen görüşme yaklaşık 1 saat 40 dakika sürdü. Görüşme sonrasında resmi bir açıklama yapılmadı.

Bilindiği üzere Başbakan Erdoğan ile Genelkurmay Başkanı Özel, pazartesi günü görüşmüş ve Uludere olayını değerlendirmişlerdi. Başbakan Erdoğan ardından girdiği Bakanlar Kurulu toplantısında da bölgeye giden bakanlardan bilgiler almıştı. İşte Başbakan Erdoğan'ın tüm bu bilgileri görüşmede Cumhurbaşkanı Gül'e aktardığı satılıyor.

Cumhurbaşkanı Gül, Başbakan'ın ardından Genelkurmay Başkanı Özel'i kabul etti. İkili arasındaki görüşme yaklaşık bir saat sürdü.

HAKAN FİDAN ÇANKAYA KÖŞKÜ'NDE

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile Genelkurmay Başkanı Necdet Özel arasındaki görüşme sürerken Köşk'e sürpriz bir konuk geldi. MİT müsteşarı Hakan Fidan, Gül ile Özel arasındaki görüşme sürerken Köşk'e giriş yaptı. Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından alınan bilgilere göre, Fidan, Cumhurbaşkanı Gül ile Genelkurmay Başkanı Özel arasındaki görüşmeye katılmadı. Cumhurbaşkanı, Özel görüşmesinin ardından MİT müsteşarı Hakan Fidan ile görüştü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber