Kadın öğretmenin şüpeli ölümü

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 10 Ocak 2012 20:22, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Adana'da bir öğretmen, oturduğu apartmanın 10'uncu katındaki daireden düşerek hayatını kaybetti. Olayın kaza mı, intihar mı olduğu araştırılıyor.

Olay, saat 18.00 sıralarında Reşatbey Mahallesi, Fuzulu Caddesi üzerinde bulunan Gülek Sitesi'nde meydana geldi. Apartmanın girişinde bir bayanın yerde yattığını gören vatandaşlar, durumu polise bildirdi. Olay yerine giden ekipler, şahsın Hadırlı Mahallesi'ndeki bir lisede biyoloji öğretmenliği yapan ve aynı apartmanın 10'uncu katında oturan 42 yaşındaki Aysun Ektirici olduğunu belirledi. 112 Acil Servis görevlileri tarafından yapılan kontrolde hayatını kaybettiği anlaşılan Ektirici'nin, evinin

balkonundan beton zemine çakıldığı tespit edildi. 15 yaşındaki kızı İdil Ektirici ile birlikte yaşadığı öğrenilen öğretmenin, kazayla mı düştüğü yoksa intihar mı ettiği henüz netlik kazanmadı.

Ayrı bir evde yaşayan ve haberi alır almaz olay yerine gelen öğretmenin eşi Abdullah Ektirici, sinir krizleri geçirdi. Üzeri battaniye ve gazete kağıtlarıyla örtülen Aysun öğretmenin cenazesi, Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırılırken, polis olayı çok yönlü araştırıyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber