Okulun 4. katından asansör boşluğuna düşen lise öğrenci ağır yaralandı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Ocak 2012 16:55, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

Hakkari'de okulun 4. katından asansör boşluğuna düşen lise öğrencisi ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Merzan Mahallesi'nde bulunan Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi 9. sınıf öğrencisi Yusuf Ferdi Özatak (15), 4. kattaki asansör boşluğundan zemine düştü. Ağır yaralanan Özatak, arkadaşları ve öğretmenlerinin yardımıyla bulunduğu yerden çıkartılarak, çağrılan ambulans ile Hakkari Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Özatak, Yoğun Bakım Ünitesi'nde tedavi altına alındı.

Hakkari Valisi Muammer Türker, Tümen Komutanı Tümgeneral Şenol Alparslan, Dağ ve Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Levent Köse, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Mahmut Çağlayan, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Sena Yakut ile birlikte yaralı öğrenciyi hastanede ziyaret ederek, sağlık durumu hakkında doktorlardan bilgi aldı.

Öğrencinin sağlık durumuyla ilgili gazetecilere bilgi veren Sağlık Müdürü Onur Özlem Köse, beyin travması şikayetiyle hastaneye kaldırılan öğrencinin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğunu belirterek, ''Aktif beyin kanaması var. Bu nedene hastanede takibi gerekiyor. Başka bir yere sevki riskli olduğu için hastanede beyin cerrahi doktorumuz takibini yapacaktır. Yoğun bakıma aldık. 3 gün boyunca kendisini uyutacağız'' dedi.

Baba Sadi Özatak ise çocuğunun talihsiz bir kaza geçirdiğini ifade ederek, kazanın nasıl olduğunu bilmediğini bu saate sadece çocuğunun sağlığını düşündüğünü söyledi.

Öte yandan olayla ilgili Hakkari Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattığı bildirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber