Avea'nın Halkla İlişkiler Birimi Varmış...

Sitemizde, 9-16 Mayıs tarihleri arasında Avea'ya ilgili şikayetlerle ilgili olarak dört haber yayımlandı. İlk habere gelen ve tümü olumsuz olan 100'e yakın yorumu toplu halde bir kez daha yayımlamamıza ve olmulu veya olumsuz bir yanıt alamayışımız üzerine, Avea'nın Halkla İlişkiler Biriminin duyarsızlığını 16/05/2005 tarihinde "Avea'nın Halkla İlişkiler Birimi Dahi Yok!!!" başlığı ile yeniden haberleştirmiştik. Ancak "hizmet vermemeye" ilişkin haberlere anlık hiçbir tepki göstermeyen Avea'nın Halkla İlişkiler Birimi yöneticisi ile son haberimiz üzerine tanışma fırsatı (biraz tatsızlıklar olsa da) bulduk.... Devamı için tıklayın.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 17 Mayıs 2005 00:49, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Dün büromuzu sonunda Avea'dan bir yetkili aradı...Arayan yetkilinin ismini vermeye gerek duymuyoruz... Zira sorunumuz kişilerle değil hizmetteki kalitesizlikle ilgilidir.

Bizi arayan yetikileye göre meğerse ilk haberin çıktığı 09/05/2005 tarihinde medya takip şirketi durumu Avea'ya bildirmiş ve Avea'da bu habere ilişkin bir açıklama hazırlamış... Tabii burası Devlet şirketi değil de özel bir şirket olduğu için cevap bir haftada yetişmemiş!!! (Bürokrasi sadece Devlette var diyenlere duyurulur.)

Cevabın bir haftada gelememesi bir tarafa 10.05.2005 tarihinde "Avea Hakkında Bir Haber Yaptık Bin Ah İşittik" ve 11.05.2005 tarihinde "Avea'nın Verdikleri 'Hediye' Kapsamındadır ve Yasaktır" başlıklı haberlerimiz ise Avea ile anlaşmalı olan medya takip şirket tarafından Avea'ya ulaştırılmamıştır. Sanırız bu da, Avea'nın ne derece kaliteli şirketlerle çalıştığını göstermektedir!

Avea'nın Halkla İlişkiler Biriminin sadece kendileri ile ilgili özel haberde değil, kurumsal olarak yapılan eleştiriler de aynı duyarlılığı ve hızı göstermeleri gerektiğini sanırız belirtmeye gerek yok.

Tüm Avea kullanıcılarının duyarlı, hızlı, müşteriye odaklı bir firma ile çalışmayı hakettiklerini ve kalitesiz bir hizmeti kullanmanın memurların alın yazısı olmadığına inanıyoruz. Bu bağlamda, Avea'nın da böyle bir şirket olacağına inanmak istiyoruz....

 

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber