Avea'dan Nihayet bir Açıklama Geldi

Müşteri odaklılık ilkesiyle hareket eden Avea, "önce müşteri" anlayışıyla hizmet veren ve çalışmalarını bu vizyon doğrultusunda yürüten bir kurum olarak, abonelerinden gelen her türlü şikayet ve öneriye büyük önem vermektedir. Tarafımıza iletilmiş olan şikayet ve görüşler konusunda gerekli incelemeler yapılmıştır. Şikayetler, Avea'ya olan talep sonucu şebekelerin yoğun olarak kullanılmasından kaynaklanmaktadır. Şebeke yoğunluğunun giderilmesi için Türkiye genelinde kapasite artırım çalışmalarımız hızla devam etmektedir. Devamı için tıklayın.

Haber Giriş : 17 Mayıs 2005 10:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bu kapsamda, yeni sahaların kurulması, yeni baz istasyonlarının devreye girmesi ve mevcut sahalarımızda yoğunluğun azaltılması için ilave parçaların montajı işlemleri tüm illerde eş zamanlı olarak yürütülmektedir.

Abonelerimizin iletişim kalitelerini sürekli olarak yüksek tutmak amacıyla kapasite çalışmalarımıza hız verilmiştir. Mümkün olan en kısa sürede çalışmalarımızın tamamlanarak , kapasite artırımının gerçekleştirilmesi sağlanacaktır.

Bundan sonraki haberleriniz için ihtiyaç duyacağınız en doğru bilgileri, Avea Halkla İlişkiler Departmanı'nın yanı sıra AveaMerkez Müşteri Hizmetleri'nden edinebileceğinizi hatırlatmak isteriz. Paylaştığımız bilgilerin yararlı olmasını ümit ediyoruz. Konuyla ilgili gösterdiğiniz hassasiyete teşekkür ederiz. Konuyla ilgili gösterdiğiniz hassasiyete teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,

Avea
Basın ve Halkla İlişkiler Departmanı

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber