Liseli kız bir aydır kayıp

Kaynak : Sabah
Haber Giriş : 21 Ocak 2012 07:03, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

MUSTAFA KAYA

İstanbul'da sabah servisle okula gittikten sonra kaybolan Büşra E.'den bir aydır haber alınamıyor. Anne Hülya E. kızının hayatından endişe ediyor

İstanbul Esenler'de yaşayan 17 yaşındaki lise öğrencisi Büşra E. sabah servisle okula gittikten sonra ortadan kayboldu. 20 Aralık 2011'den bu yana kayıp olan Bağcılar Ticaret Lisesi 3'üncü sınıf öğrencisi Büşra E. iddiaya göre kaybolduğu gün ailesinin cep telefonunda üç gencin telefon numarasını görüp hesap sorması üzerine, ailesiyle tartışma yaşadı. Daha sonra servisle okula giden Büşra E. derse girmek yerine 07.33'te okulun hemen karşısındaki pastanede çay içti. Bir daha da Büşra'dan hiç haber alınamadı. Büşra'yı sokaklara astığı fotoğraflarla arayan anne Hülya E., Esenler İlçe Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesi'ne müracaat etti. Polis tarafından yapılan araştırmada Büşra E.'nin ortadan kaybolmadan önce evden 200 lira, birkaç ev eşyası ve saç düzleştiricisi aldığı tespit edildi.

'HAYATA SİTEM EDİYORDU'

Cep telefonu ve bilgisayarındaki incelemede, Büşra E.'nin cep telefonunda kaybolmadan önce Alişan adlı biriyle birkaç görüşme yaptığı, mesajları ve telefonunu sildiği belirlendi. Alişan'ı tanımadıklarını ifade eden arkadaşları ise Büşra E.'nin kaybolmadan önce "Ben bu hayata fazla geliyorum. Yaşamak istemiyorum" diye sitem ettiğini aktardı. Büşra'nın hayatından endişe eden anne Hülya E., "Ne yer ne içer başına ne geldi bilemiyoruz. Kaçtı mı, kaçırıldı mı yoksa canına mı kıydı bilmiyoruz. Aramadığımız yer kalmadı. Küçük kardeşi sürekli ablasını soruyor. 'Bugün yarın gelecek' diyoruz. Oyalıyoruz" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber