25 Ocak 2012'den önemli gündem başlıkları

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Ocak 2012 09:30, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00

25 Ocak 2012 Çarşamba

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarı Murat Özçelik'i ve TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nu Başbakanlık Merkez Bina'da ayrı ayrı kabul edecek. (13.00-17.15)

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Zaman gazetesinin kuruluşunun 25. yılı dolayısıyla ATO Congresium'da düzenlenen kutlama törenine katılacak. (19.00)

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün ile Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, ?Girişimciliğin Geliştirilmesi İşbirliği Protokolü'nü imzalayacak. (10.30)

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Ankara Sanayi Odası Ocak Ayı Olağan Toplantısı'na katılacak. (10.30)

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Van'daki depremzedelere ulaştırılmak üzere Korean Register of Shipping'in bağış çekini Deniz Ticaret Odası'nda düzenlenen toplantıda teslim alacak. Bakan Yıldırım, İstanbul Sanayi Odası meclis toplantısında konuşacak. (10.30/15.00)

Ankara Ticaret Odası ile Türk Patent Enstitüsü arasında işbirliği protokolü imzalanacak (14.00)

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, 29 Ocak 2012'de gerçekleştirilecek 8. Olağan Büyük Kurultay öncesi parti merkezinde divan toplantısına katılacak. (15.00)

TBMM İnsan Hakları ve İnceleme Komisyonu bünyesinde oluşturulan alt komisyon, Türkiye İnsan Hakları Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Coşkun Üsterci'yi dinleyecek. (11.00)

İzmir'de düşen eğitim uçağında şehit olan pilot adayı Hava Teğmen Serkan Sağır için Çiğli 2'nci Ana Jet Üs Komutanlığı'nda askeri tören düzenlenecek. Şehidin naaşı, daha sonra memleketi Erzincan'a uğurlanacak. (10.00)

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mehmet Büyükekşi, İstanbul'da düzenleyeceği basın toplantısında 2011'i değerlendirecek, 2012 hedeflerini açıklayacak. (10.00)

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nde basın açıklaması yapılacak. (10.30)

Sanatçı İbrahim Tatlıses'in silahlı saldırıya uğramasına ilişkin açılan davada sanıkların yargılanmasına İstanbul 17. Ağır Ceza Mahkemesi'nde başlanacak. (10.00)

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Rusya ve Türkiye arasında 2010 yılında kurulan Üst Düzey İşbirliği Konseyi (ÜDİK) bünyesindeki Ortak Stratejik Planlama Grubu'nun ikinci toplantısı için Moskova'da. Davutoğlu ve Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov'un eş başkanlığındaki toplantıda, Suriye, İran, Yukarı Karabağ sorunları başta olmak üzere bölgesel ve ikili gelişmeler ele alınacak.

KKTC Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, Greentree Görüşmeleri ile ilgili basın toplantısı düzenleyecek.

AVRASYA FEED

Rusya Başbakanı Vladimir Putin, Kemerova bölgesindeki spor salonunda incelemelerde bulundu. Çocukların judo çalışmasını ilgi ile izleyen Rusya Başbakanı, bir çocuğu yanına çağırarak taktikler verdi. Siyah kuşak judo derecesi bulunan Putin'in taktiklerini alan çocuklar büyüklerini kolayca devirdi.

SPOR

Spor Toto Süper Lig'in 22. hafta maçları Trabzonspor-Eskişehirspor, Orduspor-Kardemir D.Ç. Karabükspor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Fenerbahçe, Gençlerbirliği-Bursaspor ve Galatasaray-Ankaragücü karşılaşmalarıyla tamamlanacak. (18.00/20.30)

Fenerbahçe Ülker, THY Avrupa Ligi'nde İtalyan ekibi EA7 Emporio Armani ile yeni salonunda karşı karşıya gelecek. (21.00)

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber