Öğretmen servisi kaza yaptı: 13 yaralı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Şubat 2012 18:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Niğde'de Yıldıztepe Hacıabdullah Şehit Mehmet Kayahan Çok Programlı Lisesi'nin öğretmen servisi kaza yaptı. Servisteki 11'i öğretmen olmak üzere 13 kişi yaralandı.

Kazanın duyulması ile birlikte İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci, milli eğitim yöneticileri, idareciler ve kazazede öğretmenlerin yakınları Niğde Devlet Hastanesi'ne gitti. Konu hakkında bir açıklama yapan İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci, öğretmenlerin yaralı olduğunu belirterek, korkacak bir durumun olmadığını söyledi. Öğretmenlere ve yakınlara geçmiş olsun dileklerini ileten Ekinci, "Şükürler olsun ki korkacak bir durum yok. Öğretmenlerimizin sağlık durumları iyidir. Hepsi müşahede altında tedavileri devam etmektedir. Eğitimimizin genç neferlerine ve yakınlarına geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum." diye konuştu.

Bu arada kazada yaralananların isimleri şöyle: Okul Müdürü Yakup Evlice, Müdür Yardımcısı Mustafa Tüzen, öğretmenler Ömer Aksoy, Demet Demir, Demet Mıhçı, Ebru Buz, Fevzi Sağlam, Fatih Güneş, Ramazan Tatlısoy, İbrahim Bekar ve kamyonet sürücüsü Mücahit Vural ve Halit Kürkçü

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber