Hayırsever işadamı şehit ve gazi aileleri için 100 konut yaptıracak

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Şubat 2012 17:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Hatay'ın İskenderunlu eğitimci hayırsever işadamı Nuri Üysen, şehit ve gazi aileleri için 100 konut yaptıracak. Yapılacak konutlar ücretsiz olarak şehit ve gazi ailelerine verilecek.

İşadamı Üysen, yıllardır cami ve okul yaptırma hayalinin olduğunu belirterek, bu hayallerinden birini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi. İşadamı Nuri Üysen, İskenderun'da kazanıp, yatırım yaptığını belirterek, ?Numune Camii'nin bakım ve onarımı için talep geldi, ben de elimden gelen desteği verdim. İskenderun'a yakışır bir cami yapıldığını söyleyen vatandaşların arayıp teşekkür etmeleri beni ayrıca manevi yönden mutlu ediyor.? dedi. Üysen, caminin mart ayında resmi açılışı yapılacağını kaydetti.

İskenderun'da şehit ve gazi ailelerini de unutmadıklarını söyleyen işadamı Nuri Üysen, "Yeşil İnşaat'ın sahibi Engin Yeşil ile otobanın üst kısmında 100 adet konut inşaatına başlıyoruz. Bu konuda belediyede de gerekli işlemleri başlattık. Kısa zaman içerisinde şehit ve gazi ailelerimiz için konut yapacağız.? açıklamasında bulundu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber