Başbakan Erdoğan: Annenin sekreteriyim/ Video

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 03 Mart 2012 08:04, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sefa ÖZKAYA

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan cuma namazını İl Özel İdaresi ve Üsküdar Belediyesi tarafından 1 yılda restore edilen Nalçacı Halil Camisi'nde kıldı.

Erdoğan'ın camiye gelmesinden önce binaların çatılarında polis önlem aldı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne ait mobil MOBESE aracı da, caminin bulunduğu Nalçacı Hasan Sokağı'nda bulunduruldu. Erdoğan'a cuma namazında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın eşlik etti. Erdoğan'ın camiye girişi ve çıkışında vatandaşlar, ?Üsküdar seninle gurur duyuyor? diye tezahürat yaptı. Erdoğan, namaz çıkışı makam otomobiline giderken caminin karşısındaki Agah Bey Apartmanı'nın 2'nci katında oturan Ünzile Özül, ?Geçmiş olsun Başbakanım. Bir çayımızı içmeye gelmez misiniz?? dedi.

Erdoğan, Ünzile Özül'ün dairesine giderek 30 dakika kaldı. Erdoğan evdeyken Ünzile Özül'ün oğlu aradı. Telefonu açan Erdoğan, ?Ben annenin sekreterliğini yapıyorum? dedi. Özül'ün oğlu ile Başbakan'ın arasında şu konuşma geçti: ?Anneni mi aradın sen. Ben annenin sekreterliğini yapıyorum. Hoş bulduk. Annen çaya davet etti. Bütün mahalle ile birlikte annenin davetlisi olduk. Bak benim annemin adı Tenzile. Senin annenin adı da Ünzile. Ona göre bak. Kıymetini iyi bil. Neredesin sen şu anda. Ha... Pastanede çalışıyorsun. Zaten Sinoplu dedin mi akla pastaneciler gelir. Allah razı olsun. Hayır olur inşallah. Ben anneyi vereyim mi??

Ünzile Özül, Erdoğan'a çay ikram ettiklerini belirterek şunları söyledi: ?Daha çok biz konuştuk o dinledi. Ameliyatı nedeniyle ?Geçmiş olsun' dileklerimizi ilettik. Komşular da isteklerini ilettiler.?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber