Otomobilin çarptığı üniversite öğrencisi hayatını kaybetti

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Mart 2012 18:38, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ordu'nun Ünye ilçesinde yolun karşısına geçerken otomobilin altında kalan üniversite öğrencisi hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Ordu Üniversitesi Ünye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 4. sınıf öğrencisi Hüseyin Duran'a (22), Devlet Sahil Yolu Gölevi mevkisinde yolun karşısına geçmeye çalışırken Mehmet S.'nin kullandığı 52 ET 067 plakalı otomobil çarptı. Kazada ağır yaralanan Hüseyin Duran, olay yerine çağrılan 112 ekibinin tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kazanın ardından otomobil sürücüsü gözaltına alınırken, Hüseyin Duran'ın cesedi Ünye Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Otomobilin altında kalarak feci şekilde can veren Ünye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 4. sınıf öğrencisi Denizli Honaz ilçesi nüfusuna kayıtlı Hüseyin Duran'ın, akşamları bir kafede sahne aldığı ve dün gece de kafede programını yaptık tan sonra evine gitmek üzere yolun karşısına geçerken otomobilin çarpıp hayatını kaybettiği öğrenildi.

FAKÜLTEDE HAZİN TÖREN

Yolun karşısına geçerken otomobilin altında kalarak hayatını kaybeden üniversite öğrencisi Hüseyin Duran için eğitim gördüğü Ünye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde tören düzenlendi. Törene Ordu Üniversitesi(ODÜ) Rektörü Prof. Dr. Tarık Yarılgaç, Ünye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nuri Yılmaz, öğretim görevlileri, Hüseyin Duran'ın Babası Mustafa Duran ile öğrenci arkadaşları katıldı. Öğrenci ve öğretim görevlilerinin gözyaşı döktüğü, baba Mustafa Duran'ın ise güçlükle ayakta

durabildiği törende ilk olarak Hüseyin Duran'ın özgeçmişi okundu.

Törende konuşan ODÜ Rektörü Prof. Dr. Tarık Yarılgaç, "Bizim için çok acı bir gün. Bir evladımızı kaybetmenin üzüntüsü içindeyiz. Ailesinin ve üniversite camiamızın başı sağ olsun" dedi.

Hüseyin Duran'ın çok sevildiğini dökülen gözyaşlarından anlaşıldığını belirten Rektör Yarılgaç, "Biraz daha konuşmaya devam etsek biz de gözyaşlarımızı tutamayacağız. Ama sizden şunu istirham ediyoruz: 'Trafik canavarı' dediğimiz şeye hepimiz dikkat edelim. Gerçekten çok üzülüyoruz, daha iki aya önce bir çocuğumuzu da böyle kaybettik. Ben ailenin yüzüne bakamaz hale geldim. Sizler bizim için çok önemlisiniz. Biz de istiyoruz ki hayatın en güzel dönemlerinde, baharlarında bu acıları hiç kimseye

yaşatmayın, onlar için yaşamak zorundasınız. Aileniz ve geleceğiniz için yaşamak zorundasınız. Sizden özellikle istirham ediyorum, lütfen dikkat edin. Bir daha böyle bir acı yaşamak istemiyoruz" diye konuştu.

Törenin ardından Hüseyin Duran'ın cansız bedeni, arkadaşlarının gözyaşları arasında cenaze aracına konularak memleketi Denizli'ye gönderildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber