9 Mart 2012'den önemli gündem başlıkları

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Mart 2012 09:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

09 Mart 2012 Cuma

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün Tunus ziyareti sürüyor. Gül, Ennahda Hareketi lideri Raşid Gannuşi'yi kabul edecek.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ataköy Atletizm Salonu'nda başlayacak ?14. Dünya Salon Atletizm Şampiyonası'nın açılışına katılacak. (15.15)

Abant Platformu, 'Yeni Anayasa'nın Çerçevesi' konusuyla toplanacak. Bolu Abant Tabiat Parkı'nda bulunan Abant Palace Otel'de bu yıl 26'ıncısı düzenlenecek toplantının açılışında TBMM Başkanı Cemil Çiçek konuşacak. (09.00)

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, AK Parti Ankara İl Başkanlığı tarafından Kocatepe Kültür Merkezi'nde düzenlenen ?Akif'ten Asım'a programına katılacak. (14.00)

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Kongre Merkezi'nde düzenlenecek ?Nörogelişimsel Bozukluklarda Yeni Ufuklar? konulu sempozyuma katılacak. (10.00)

Yatırım Ortamını İyileştirme Koordinasyon Kurulu 17. toplantısı, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan'ın başkanlığında bakanlıkta toplanacak. (14.00)

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Şanlıurfa İl Koordinasyon, Dicle Elektrik AŞ Bölge Toplantısı'na katılacak.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin ile Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım; İzmir'de, Türkiye Vodafone Vakfı Teknolojide Kadın Hareketi Projesi tanıtım toplantısı ve 206 çocuğun koruyucu aileye teslim töreni ile Yenişehir Toplum Merkezi ve Çocuk Gençlik Merkezi'nin açılışına katılacak. (11.00)

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek Kahramanmaraş'ta, vergi rekortmenleri ödül töreni ile çalıştay programına katılacak, valilik, belediye ve partisinin il başkanlığını ziyaret edecek. (10.00-16.15)

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu Mardin'de, Valiliği ziyaret ederek. Bakanlığın bu ile yaptığı yatırımları hakkında bilgi verecek ve daha sonra Ilısu Barajı'nda incelemelerde bulunacak.

76. MÜSİAD Genel İdare Kurulu Toplantısı (GİK), MÜSİAD Genel Merkezi, Türkiye'deki MÜSİAD şubeleri ve yurtdışındaki temsilciliklerin katılımıyla Bursa'da yapılacak. Genel Kurul'a Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ve MÜSİAD Genel Başkanı Ömer Cihad Vardan katılacak. (11.00- 15.00)

KKTC Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, TBMM Başkan Yardımcısı ve CHP İzmir Milletvekili Şükran Güldal Mumcu'yu Lefkoşa'da kabul edecek.

AVRASYA FEED

Rusya'nın St. Petersburg şehrinde faaliyet gösteren Rus-Türk Kültür Merkezi, ?Türkiye günü' düzenledi. Etkinlikte, Rus izleyicilere Türkiye şehirleri, sanatı, müziği ve mutfağı tanıtıldı.

SPOR

Spor Toto Süper Lig'de 30. hafta açılış maçında Ankaragücü ile Fenerbahçe karşı karşıya gelecek. (20.00)

14. Dünya Salon Atletizm Şampiyonası İstanbul'da başlayacak. (09.30)

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber