Atanamayan itfaiye erlerinden ilginç protesto

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Mart 2012 15:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nce açılan itfaiye eri sınavını kazanan ancak bugüne kadar atamaları yapılmayan itfaiye erleri ilginç bir protesto gösterisi yaptı. İtfaiye erleri ilk önce hazırladıkları bir tiyatro gösterisi sergiledi.

İtfaiye erleri 22 gündür gece gündüz devam eden eylemleri süresince yaşadıkları sıkıntıları yansıtmak amacıyla bir arkadaşlarını Konak Meydanı'nda banyo yaptırdı. Soğuk havada önceden hazırladıkları sıcak suyu getiren itfaiye erleri bir arkadaşlarını leğenin içine oturttu. Ardından sıcak suyu arkadaşının başından aşağı dökerek sabunla yıkadılar.

Bu gösterilerinin ardından gurup adına bir basın açıklaması yapan Fatih Yücesoy, İzmir belediyesi dışında toplam 63 belediyede arkadaşlarının iş başı yaptığını belirterek, bazı belediyelerde işe başlayan arkadaşlarının evraklarını basın mensuplarına gösterdi. Yücesoy, suçun hep Danıştay'a atıldığını söyleyerek şöyle konuştu: "Bu iş Danıştay'ın işi değildir. Bizi provokatör gibi gösterenler var. Bizim arkamızda da kimse yoktur, İzmir halkının duyarlılığı var. Hiçbir siyasi partiyle ilgimiz yok bizim. Biz

provokatör değiliz, sadece hakkımızı istiyoruz"

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber