Havalar nasıl olacak?-HARİTALI/ Video

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 14 Nisan 2012 08:59, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

METEOROLOJİK GÖRÜNÜM

Yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin batı bölgelerinde görülecek yağışların, İzmir, Manisa, Aydın, Muğla ile Antalya'nın Kaş, Demre ve Finike, Balıkesir'in Ayvalık, Edremit, Burhaniye ve Akçay ilçelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI :Ülkemizin kuzey, iç ve doğu bölgelerinde 2 ila 4 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR :Genellikle güney ve güneybatı yönlerden hafif arasıra orta kuvvette, Marmara, Ege, Batı Akdeniz ve İç Anadolu'nun batısında yer yer kuvvetli (30-60 km/s) olarak esmesi bekleniyor.

UYARILAR

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların; bugün (Cumartesi) İzmir, Manisa, Aydın ve Muğla ile Antalya'nın Kaş, Demre ve Finike, Balıkesir'in Ayvalık, Edremit, Burhaniye ve Akçay ilçelerinde kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (Ani sel, su baskını, taşkın vb.) ilgililerin ve vatandaşlarımızın dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.

KAR ERİMELERİ UYARISI: Hava sıcaklığında beklenen artış nedeniyle, Bitlis, Muş, Bingöl, Van, Hakkari, Tunceli ve Şırnak illerimiz başta olmak üzere ülkemizin yüksek kesimleri ile doğu bölgelerinde kar erimleri beklendiğinden sel, su baskını, taşkın, heyelan gibi olumsuzluklara karşı ilgililerin ve vatandaşlarımızın dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.

HAVA SICAKLIKLARINI DERECELERİYLE GÖRMEK İÇİN HARİTALARIN ÜZERİNE TIKLAYINIZ...

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber