Şofbenden sızan gazdan zehirlenen çift hayatını kaybetti

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde şofbenden sızan gazdan zehirlenen çift hayatını kaybetti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Nisan 2012 12:26, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Gemlik'in Hayriye köyünde ikamet eden Ahmet (84) ve Hatice Kaptan (82) çifti, dün Yıldırım ilçesi Şükraniye Mahallesi'nde oturan çocukları İsmet Kaptan'ı ziyarete geldi. Gece saatlerinde banyoya giren Kaptan, rahatsızlanınca eve çağrılan akrabaları tarafından Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Kalp krizi geçirdiği sanılan İsmet Kaptan yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınırken Ahmet ve Hatice Kaptan çifti ise geceyi evin oturma odasında yatarak geçirdi.

Geceyi hastanede geçiren Kaptan'ın akrabaları, sabah eve geldiklerinde yaşlı çifti baygın halde buldu. Olay yerine çağrılan 112 Acil Servis ekiplerinin yaptığı incelemede, yaşlı çiftin öldüğü tespit edildi. Doğalgaz zehirlenmesinden şüphelenen ekipler, durumu Bursagaz'a bildirdi. Yapılan incelemede, bacanın fırtınadan dolayı tıkandığı ve yaşlı çiftin şofbenden sızan gazdan zehirlendiği belirtildi. Hastanedeki tedavisi süren İsmet Kaptan'ın ise hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Olayda hayatını kaybeden yaşlı çiftin İnsani Hak ve Hürriyetler (İHH) Bursa Şubesi Başkanı Hüseyin Kaptan'ın amcası ve yengesi olduğu bildirildi. Bursa Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme Şubesi ekipleri, evde incelemelerde bulundu. Yaşlı çiftin kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için cenazeler Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber