Fırtınanın devirdiği ağaçlar, ihtiyaç sahiplerine yakacak olacak

Türkiye'nin pek çok bölgesini etkileyen fırtına Başkenti de etkisi altına alırken, çok sayıda ağacı da devirerek trafiği olumsuz etkiledi, park halindeki araçlara da zarar verdi. Belediye ekipleri tarafından düştükleri yerden kaldırılan ağaçların yakacak sıkıntısı çeken vatandaşlara dağıtılacağı belirtildi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Nisan 2012 12:53, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Çankaya Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü'ne bağlı ekipler budama faaliyetlerine ara vererek araçların üstüne, enerji ve telefon dağıtım ünitelerine ve bina girişlerine devrilen ağaçları temizledi.

Gelen şikâyetleri değerlendiren ekipler, Cebeci, Seyranbağları, Ayrancı, Gaziosmanpaşa, Sıhhiye, Oran, Sakarya, Çukurambar, Emek, Dikmen gibi semtlerde çalışırken Danıştay binası önünde devrilen ağacı da kaldırarak dallar altında kalan aracı da kurtardı.

Kent merkezinden çevre semtlere kadar çok sayıda bölgeden ihbar alan ekipler, devrilen ağaçları küçük parçalara ayırıp dayanışma programı çerçevesinde yakacak olarak kullanılmak üzere yoksul vatandaşlara dağıtımı yapılmak üzere belediye tesislerine sevk etti.

Ekipler, fırtına öncesi kurulan kriz masasına gelen tüm şikâyetleri sonlandırana kadar çalışmalarına devam edecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber