Öğretmene önce araçla çarptı, sonra dövdüler

Sakarya'da servis şoförleri, tartıştıkları öğretmene önce araçla çarptı, sonra dövdüler.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Nisan 2012 14:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sakarya'da servis şoförleri, tartıştıkları öğretmene önce araçla çarptı, sonra dövdüler. Kafasından ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan öğretmen 3 gün iş göremez raporu aldı. Üç saldırgan ise gözaltına alındı.

Olay, Kaynarca ilçesi Mimar Sinan İlköğretim Okulu önünde yaşandı. Evli ve bir çocuk babası olan Sınıf Öğretmeni Ramazan Eker, Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Öğretmen Eker, olayı şöyle anlattı: ?Daha önce başka bir arkadaşla tartışan servis şoförü, onun hıncıyla öğrencilerimi servise bindirirken, arkadan bana çarptı. Beni aracıyla birkaç metre sürükledi. Kendimi toparlayabildikten sonra ?Neden böyle yapıyorsun diye elimi kaldırdığımda ?El kol hareketi yapma' diye araçtan indi ve bana saldırmaya başladı. Onun saldırmasıyla diğer servis şoförlerinin de saldırması bir oldu. Yaklaşık 8-10 servis şoförü aynı anda saldırdı. Yere düşmüştüm. Bütün öğrencilerim ağlıyordu. Ayırmaya çalışmalarına rağmen kimse ayıramadı. Beni bu hale getirdiler. "

Kendisini darp edenlerden şikayetçi olan Eker, 3 gün iş göremez raporu aldı. Saldırganlar İ.O., M.A ve R.A. polis tarafından göz altına alındı. Olayla ilgili Sakarya Milli Eğitim Müdürlüğü de idari inceleme başlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber