Pasinler 13 Mart İlköğretim Okulu beyaz bayrak aldı

Milli Eğitim Bakanlığı ile Sağlık Bakanlığı'nın 2006 yılından bu yana ortaklaşa yürüttükleri ''Temiz Okul Sağlıklı Okul'' Projesi kapsamında Pasinler 13 Mart İlköğretim Okulu Beyaz Bayrak'la ödüllendirildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Nisan 2012 11:04, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

2011-2012 Eğitim ve Öğretim yılında beyaz bayrak alan okullar için düzenlenen töreninde konuşan İl Sağlık Müdürü Serhat Vançelik, çocukların daha hijyenik ortamlarda yaşamalarını sağlayan tüm okul idarecilerine teşekkür etti. Beyaz Bayrak ödülünü almak için okulların büyük gayret gösterdiklerinin de altını çizen Vançelik, ?Çocuklarımıza hijyenik ortamlarda yaşama imkanı sunan okullarımıza verilen bu ödül sembolik olsa da, değerinin ne kadar önemli olduğunu hepimiz biliyoruz? dedi.

Milli Eğitim Müdürü Abdullah Bilge ise ?Gönül ister ki tüm okullarımız bu ödülü alabilecek duruma gelebilsinler. Beyaz Bayrak demek sağlık demek, temizlik demek, yaşam şartlarının daha düzenli olması demektir.? dedi.

Bilge hedeflerinin Erzurum ilinde bir tane beyaz bayraksız okul bırakmamak olduğunu söyledi.

Yapılan konuşmaların ardından ödül törenine geçildi. Beyaz Bayrak almaya hak kazanan 13 Mart İlköğretim Okulu beyaz bayrak ödülünü İl Sağlık Müdürü Serhat Vançelik'ten aldılar.

Pasinler'den 2011-2012 eğitim ve öğretim yılında tek beyaz bayrak alan Pasinler 13 Mart İlköğretim Okulu Müdürü Bülent Aktaş, okullarının beyaz bayrakla ödüllendirilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, okulumuza bu ödülü kazandıran öğretmen arkadaşlara sonsuz teşekkür ettiğini söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber