Vali Yüksel'den Ankaralı gençlere YGS teşekkürü

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Nisan 2012 12:42, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ankara Valisi Alâaddin Yüksel, Ankara'nın YGS'de en başarılı iller sıralamasında 2. olması nedeniyle yönetici, öğretmen, veli ve öğrenciler ile dershaneleri kutladı.

Alaaddin Yüksel, konu ile ilgili yayınladığı mesajında, Ankara'da YGS sınavlarına 132 bin 851 öğrencinin girdiğini belirterek, son üç yıl değerlendirildiğinde 2010 yılında 6., 2011 yılında 5. ve 2012 yılında 2. sıraya yükseldiğine dikkat çekti.

Bu başarının takım çalışması örneği olduğunu aktaran Yüksel, "İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Kamil Aydoğan başta olmak üzere diğer yöneticiler, okul müdürleri, saygıdeğer öğretmenlerimiz ve ilgilerini en üst seviyede tutan velilere teşekkür ediyor, başarının gerçek tarafı olan öğrencilerimizi tebrik ediyorum." dedi.

Vali Yüksel, çalışmalara çok büyük katkı yapan ve öğrencilere her türlü desteği veren dershanelerin bu başarıda önemli payı olduğuna vurgu yaparak, Ankara'da bulunan dershanelerine teşekkür etti. Vali Yüksel, gençlerin LYS sınavları sonuçlarında da aynı sevinci yaşayacaklarına inandığını ifade etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber