İstanbul'un Emniyet Müdürü 7. sınıf öğrencisi Hilal oldu/ Video

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Nisan 2012 12:57, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında koltuğunu 7. sınıf öğrencisi Hilal Çakırhan'a devretti.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Bayrampaşa Hürriyet İlköğretim Okulu Müdürü Muhammed Cafer Kapusuz, öğretmen Nevcihan Parlakoğlu Şahin ile 10 öğrencisi İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaret etti. Ziyaret sırasında konuşan İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, "Bugün öğrencilerimiz bizi ziyarete geldiler. Öğrencilerimiz, çocuklarımız bizim geleceğimiz. Onlara güveniyoruz" dedi.

Çapkın, kendisini ziyaret eden öğrencilerden 7. sınıf öğrencisi Hilal Çakırhan'a koltuğunu devretti. Çapkın'ın makamına geçen Hilal, çocuk suçlarıyla ilgili olarak konunun muhatabı olan Çocuk Şube Müdürü vekili Murat Başıbüyük'ten bilgi aldı. Çakırhan, daha sonra emniyet müdürü olarak "Tüm çocukların çocuk bayramını kutluyorum" dedi. Bu sırada çocuklar için özel olarak kurulan ihbar hattının maskotu olan KANKA odaya girdi. KANKA'yı görünce heyecanlanan çocuklar beraber fotoğraf çektirdi.

Ziyaret, Hüseyin Çapkın'ın öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirmesiyle sona erdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber