Suluova'nın sorunları masaya yatırıldı

Amasya'nın Suluova Sanayici ve İşadamları Derneği (SUSİAD) 'Suluova'nın Sorunları ve Çözüm Önerileri' konulu ortak akıl toplantısı gerçekleştirdi

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Nisan 2012 15:19, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ticaret ve Sanayi Odası, Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü, muhtar dernekleri gibi 15 sivil toplum kuruluşu, kamu kurumu ve yerel temsilcilerin katıldığı ortak akıl toplantısı Suluova Organize Sanayi Bölgesi'nde SUSİAD ve Dünya Gazetesi'nin katkılarıyla düzenlendi. Toplantıda ilçenin sorunları ve çözüm yolları yanı sıra kalkınması ve gelişmesi için atılacak adımlar ele alındı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Dünya Gazetesi Yazarı Dr. Rüştü Bozkurt, Türkiye'nin dünyada bin yılın fırsatına sahip olduğunu, bu fırsatı iyi değerlendirdiği taktirde dünyanın önemli güçlerinden biri olacağını söyledi. Bozkurt, Suluova'da bulunan sivil toplum kuruluşlarının bir araya gelerek sorunlarına ortak akıl oluşturarak çözümler üretmelerinin son derece önemli olduğunu belirtti.

SUSİAD Başkanı Ahmet Korkmaz da sivil toplum kuruluşlarının ortak akıl oluşturarak sorunları ve çözümlerini belirlenmesinin son derece önemli olduğunu vurguladı. Korkmaz, "Biz burada tespit edilecek sorunları ve çözüm önerilerini ilgili yerel yönetimlere, bakanlıklara ve ilgili kurumlara sunacağız. Bu kararların hayata geçmesi ve daha yaşanılabilir bir Suluova için takipçisi olacağız." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber