Üniversitelilerden köy çocuklarına ayakkabı

Bayburt Üniversitesinden bir grup öğrenci, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla ziyaret ettikleri köy çocuklarına ayakkabı ve kırtasiye malzemesi hediye etti.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 23 Nisan 2012 19:48, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bayburt Üniversitesi Toplum Gönüllüleri Kulübü üyesi öğrenciler, merkeze bağlı Yaylapınar, Helva, Orta Çımağıl, Baş Çımağıl ve Çalıdere köylerini ziyaret ederek, bu köylerdeki ilköğretim okulu öğrencilerinin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı.

Minik öğrenciler tarafından sevinçle karşılanan üniversiteliler, tek tek ilgilendikleri çocuklara, ayakkabı ve kırtasiye malzemesi hediye ettiler.

Bayburt Üniversitesi Toplum Gönüllüleri Kulübü Başkanı Maruf Demir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, köy çocuklarının Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlamak için böyle bir organizasyon düzenlediklerini belirtti.

Geleceğin öğretmenleri olarak köy okullarında eğitim gören çocukları bayram gününde yalnız bırakmamak ve 23 Nisan coşkularına ortak olmak istediklerini ifade eden Demir, "Tabi bu coşkulu günlerinde, ağabeyleri, ablaları olarak yanlarına elimiz boş gelmedik. Eğitim öğretimlerinde kullanabilecekleri kırtasiye malzemeleri ile tüm çocuklara ayakkabı getirdik. Eğer bu bayram gününde onları biraz olsun sevindirebildiysek ne mutlu bizlere" dedi.

Demir, köy çocuklarına ve toplumun tün kesimine yönelik çalışmalarının devam edeceğini kaydetti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber