Salihli Belediyespor, basketbolda Türkiye finaline gidiyor

Manisa İl Şampiyonu olan Salihli Belediyespor Küçük Erkek Basketbol Takımı, Aydın'daki Bölge şampiyonluğunun ardından Isparta'da da önemli başarılar elde etti.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Nisan 2012 12:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Anadolu Şampiyonası kapsamında Isparta'da rakiplerini tek tek yenen Salihli Belediyespor, grubun final maçında rakibi Eskişehir Gelişim Koleji'ne 39-33 yenilmesine rağmen 2. olarak Türkiye Şampiyonası'na katılmaya hak kazandı.

Oyuncuların büyük bir özveriyle ellerinden gelenin en iyisini yaptıklarını belirten antrenör Özgür Cesur ?Hepsine çok teşekkür ediyorum. Tabi ki oyuncularımızın ailelerini de unutmamak lazım, her zaman bize destek oldular. Beraber çalıştığımız antrenörlerimiz Murat Öztürk'e, Ulaş Savaş Karakuş'a ve kontenjan antrenörümüz Ercan Güngörmez'e ayrıca teşekkürlerimi iletiyorum" dedi.

Antrenör Cesur, takımının 22-27 Mayıs tarihleri arasında Samsun'da düzenlenecek Küçük Erkekler Türkiye Şampiyonası'nda Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray, Borusan, Banvit, Türk Telekom, Milli Piyango, Tofaş, Emine Örnek Spor Okulları gibi takımlarla mücadele edeceğini sözlerine ekledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber