Giresunspor taraftarı Rize'ye gidemeyecek

Bank Asya 1. Lig'de, 29 Nisan Pazar günü Rize'de oynanacak olan Çaykur Rizespor - Giresunspor karşılaşmasına, geçtiğimiz yıllarda yaşanan olaylardan dolayı Giresunspor taraftarının alınmayacağı bildirildi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Nisan 2012 09:06, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Giresun Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, geçtiğimiz yıllarda Giresunspor ile Çaykur Rizespor arasında oynanan karşılaşmalarda taraftarlar arasında olayların yaşandığı hatırlatıldı. Her iki ilin takım ve İl Spor Güvenlik Kurulları'nca, Giresunspor ile Çaykur Rizespor arasında oynanacak maçlara rakip taraftarların stada alınmamasının kararlaştırıldığı belirtildi. Bu karar doğrultusunda 29 Nisan Pazar günü Rize'deki maçta yaşanabilecek olumsuz durumların önlenmesi amacıyla Giresunsporlu taraftarların gidemeyecekleri belirtildi.

Açıklamada, "Bank Asya 1. Liginde oynayan Giresunspor bu hafta sonu deplasmanda Çaykur Rizespor'la karşı karşıya gelecek. 2009 - 2010 - 2011 yıllarında ilimizde ve Rize'de oynanan müsabakalarda çıkan olaylar nedeniyle taraftar arasında yeniden herhangi bir olumsuzluğa meydan verilmemesi amacıyla her iki takım ve İl Spor Güvenlik Kurulu kararınca önceden varılan anlaşmaya göre taraftarlarımız Rize maçında tribünlerdeki yerini alamayacak" denildi. 2011 - 2012 Futbol Sezonu'nun ilk devresinde Giresun'da oynanan karşılaşmaya da Çaykur Rizespor taraftarı alınmamıştı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber