Bilek güreşi yaptı iş sözü aldı

Çağlayan, iki ayağı ve sol eli tren kazasında kopan protez taktırdığı gençle bilek güreşi yaptı, gence engelli kadrosundan iş sözü verdi.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 26 Nisan 2012 23:44, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Mersin'de, geçen yıl tren kazasında iki ayağı ve sol eli kopan Rıdvan Paça (18) ile bir araya geldi.

Bakan Çağlayan, Mersin Limanı'nda MIP firması önünde kendisini çiçeklerle karşılayan Paça ve ailesiyle bir süre görüştü.

Çağlayan, 22 Mart 2011'de Tarsus'ta tren kazası geçiren Rıdvan Paça'nın kendisinden protez takılması talebinde bulunduğunu belirterek, ''Devlet olarak yapamazsak bile hayırsever kanalıyla protez taktıracağımızı söylemiştim. Sağolsun, Tarsus Kazanlı Turizm Bölgesi'nde yatırım yapan firmaların sahiplerinden Tarık Pekkan arkadaşımız masrafları üstlendi. Bir yıldır yürüyemeyen genç kardeşimiz şimdi yürüyor ve sol elini de kullanabiliyor'' dedi.

Bakan Çağlayan, Rıdvan Paça'nın annesi Fatma Paça'nın oğluna iş istemesi üzerine, gence engelli kadrosundan iş bulacakları sözünü verdi.

Rıdvan Paça'nın ilköğretim okulu 4. sınıfta okuyan kız kardeşi Didem Paça'ya da üniversiteyi bitirinceye kadar tüm okul masraflarını karşılayacağı sözünü veren Çağlayan'a, Paça ailesi teşekkürlerini sundu.

Anne Fatma ve baba Adil Paça, ''Allah Sayın Bakanımız Zafer Çağlayan ve hayırsever iş adamı Tarık Pekkan'dan razı olsun. 38 bin avroluk protez masrafını karşıladı. Kendilerine şükran borçluyuz'' diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber