Adapazarı Belediyesi toplu sözleşme görüşmeleri sürüyor

Adapazarı Belediyesi ile Hizmet İş-Sendikası arasında 2012-2014 toplu sözleşme görüşmelerinin üçüncü oturumu yapıldı. Sözleşme 119 işçi personeli kapsıyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Nisan 2012 17:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Adapazarı Belediyesi toplantı salonunda yapılan görüşmelere Hizmet-İş Sendikası Sakarya Şubesi Başkanı Fahrettin Kütükçü, Yerel-Sen Genel Sekreter Yardımcısı Yahya Bilgin,Yerel-Sen Uzmanı Hasan Tenlik,Adapazarı Belediyesi Mali Hizmetler Müdürü Osman Nuri Eker ve Mali Hizmetler Müdür Sinan Özkan katıldı.

Üçüncü oturumun yapıldığı görüşmelerin açılış konuşmasını yapan Hizmet-İş Şube Başkanı Fahrettin Kütükçü,anlaşma için 1 ay sürelerinin kaldığını belirterek, ?Eğer işveren de uygun görürse sözleşme bu süreden önce de bitebilir.Bir an önce mutlu sonla bitirmek istiyoruz.?dedi.

Yerel-Sen Genel Sekreter Yardımcısı Yahya Bilgin ise 79 maddelik görüşmelerin 47 maddesini tamamladık. Geriye kalan 33 maddeyle ilgili görüşmeler devam ediyor.1 aylık bir sürecimiz var.İnşallah anlaşmayı bu masada bitireceğiz? dedi. Eski sözleşmenin 28 Şubat'ta sona erdiğini belirten belediye yetkilileri sözleşme yapıldığı takdirde sözleşmenin 1 Mart'tan itibaren geçerli olacağını ifade etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber