Aşırı hız ve dikkatsizlik faciaya neden oluyordu

Sakarya'nın Akyazı İlçesi Mudurnu Caddesi'nde aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu direksiyon hakimiyetini kaybeden otomobil gezmeden dönen ve yol kenarında beklemekte olan aynı aileden 3 kişiye çarptı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 29 Nisan 2012 20:42, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Alınan bilgilere göre bugün saat 15.00 sıralarında Akyazı İlçe merkezinde meydana gelen kazada Kuzuluk istikametinden Akyazı istikametine gitmetke olan Murat Dertli (25) idaresindeki 54 HV 197 plakalı özel otomobil aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu direksiyon hakimiyetini kaybetti ve yol kenarında beklemekte olan aynı aileden 3 kişiye çarptıktan sonra park halindeki 54 KN 547 plakalı ticari midibüse çarparak durabildi.

Kazada otomobilin çarptığı anne Hediye Çeliker aracın altında kalırken, baba Yetkin Çeliker ise kaza yapan aracın ön cam ile kaputun arasına sıkıştı. Kazayı gören çevre sakinleri otomobilin altında kalan 2 yaşındaki Miktat Can'ı özel bir otomobille hemen Akyazı Devlet Hastanesine sevk etti. İtfaiye ekipleri otomobilin altında sıkışan baba Yetkin Çeliker'i sıkıştığı yerden çıkardı. Anne Hediye Çeliker ve Baba Çeliker olay yerine gelen 112 Ambulans sağlık ekiplerince ilk müdahaleleri yapıldıktan sonra Akyazı Devlet Hastanesine kaldırdılar. Kazada yaralanan otomobil sürücüsü Murat Dertli'de yine Akyazı Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber