Kavgada darp ettikleri şahsı gittiği hastanede de bıçakladılar

Gaziantep'te araç parkı yüzünden iki grup arasında çıkan tartışmada yaralanan kişi, tedavi olmak için gittiği hastanede de saldırıya uğradı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Mayıs 2012 14:11, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kavganın taraflarından olduğu iddia edilen Ayhan Kutlu isimli şahıs, Dr. Ersin Arslan Hastanesi Acil Servisi'ne getirilen Kerim Aslan'ın yanına akrabası olduğunu söyleyerek girdi ve çakıyla vücudunun çeşitli yerlerinden yaraladı.

Kurbanbaba Mahallesi Mahsuni Şerif Caddesi üzerinde emlakçılık yapan iki esnaf arasında araç parkı yüzünden tartışma çıktı. Büyüyen tartışma iki grup arasında tartışmaya döndü. Esnaflardan Kerim Aslan (48) kavgada darp edildiği için Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Bu sırada, tartıştığı esnaf Ayhan Kutlu da (26) Aslan'ı takip ederek, tedavi için getirildiği acil servise akrabası olduğunu söyleyerek girdi. Saldırgan, daha sonra, sedye üzerinde bulunan Aslan'a yanında bulunan çakıyla vücudunun çeşitli yerlerine darbeler indirdi.

Olaya hastanede bulunan emniyet güçleri ve özel güvenlik görevlileri müdahale etti. Polis, saldırganı gözaltına alarak, Şahinbey İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürdü.

Yaralanan Aslan'ın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Aslan, tedavisinin ardından ifadesi alınmak üzere Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü'ne götürülecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber