'Milletvekili yakınıyım' diyen magandalar polisi darp etti/ Video

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Mayıs 2012 14:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kırşehir'de AK Parti Milletvekili Muzaffer Aslan'ın akrabaları olduklarını iddia eden 2 kişi, araçlarına park cezası yazan trafik polislerini önce çarşı merkezinde daha sonra ise hastane acil servisinde darp etti. Polislere savrulan yumruklar ve küfürler acil serviste bulunan bir vatandaşın cep telefonu kamerasına saniye yansıdı.

Kırşehir merkez belediye kavşağı üzerinde yaşanan olay, Trafik Tescil Denetleme Şube Müdürlüğü'nde görevli Erol D. ve Erol A. isimli trafik polisleri, kavşak üzerinde 'park yasağı' olan yerde uzun süre duran Hikmet A. isimli şahsın aracına ceza yazmasıyla başladı. Ceza işleminden sonra trafik polislerine Hikmet A. ve yanındaki Şahin Ç. kendilerinin AK Parti Kırşehir Milletvekili Muzaffer Aslan'ın yeğeni olduklarını ve ceza yazamayacaklarını söyledi. Sözle başlayan tartışmada Hikmet A. ve Şahin Ç. kavşak içerisinde trafik polislerini darp etti.

KAVGA HASTANE ACİLDE DE DEVAM ETTİ

Darp edilen polisler telsizle olay yerine takviye kuvvet istedi. Asayiş ekipleri tarafından ayrılan taraflar rapor alınması için Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi aciline götürüldü. Olayı haber alan AK Parti Milletvekili Muzaffer Aslan'ın akrabaları ile söz konusu vekilin danışmanı Tahsin K. hastane acil servisine gelerek, olaya karışan trafik polislerini ve hastane polisini tartaklamaya ve hakaret etmeye başladı. Çok sayıda polise tehdit ve küfürün savrulduğu arbedede 3 polis memuru yaralandı. Olaya karışan 3 kişi gözaltına alındı.

Bu anları bir vatandaş saniye saniye cep telefonuna kaydetti. Konuyla ilgili çok yönlü soruşturma devam ediyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber