Vali Oğuz, YGS'deki başarıdan dolayı Bakan Dinçer'den okul istedi

Vali Memduh Oğuz, Isparta'nın başarılı okullarından Mehmet Köse İlköğretim Okulu'nu ziyaret etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Mayıs 2012 12:09, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Vali Oğuz, YGS'deki başarılarından dolayı Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer'den ödül olarak Isparta'ya okul yaptırmasını istediğini açıkladı. Isparta'nın eğitim yatırımlarında beklediğinden daha fazlasını bulacağını belirten Oğuz, ?Geçtiğimiz günlerde İstanbul'da bir törene katılmıştım. Orada Milli Eğitim Bakanı'mızla görüştük. Bakan Dinçer, Isparta'nın YGS'de elde ettiği başarıdan dolayı bizleri tebrik etti. Ben de; 'Sayın Bakanım tebrik ettiniz ama biz aynı zamanda ödülde istiyoruz ve ödül olarak da Isparta'ya okul yaptırırsanız Isparta halkı ve eğitim camiası daha iyi motive olur' dedim. O nedenle Isparta eğitim hizmetlerinde beklediğinden fazlasını bulacak ve somut güzel yatırımlar olacak inşallah.? dedi.

Öte yandan okullarda dağıtılan ücretsiz süt dağıtımına da değinen Oğuz, öğrencilerin dağıtılan sütleri güvenle içmelerini isterken, okul müdürlerini ise tahlil sonuçları gelmeden süt dağıtmamaları konusunda uyardı.

İl Milli Eğitim Müdürü Sabri Caner, Okul Müdürü Mehmet Çelikkol, öğretmenler, öğrenciler ve veliler tarafından karşılanan Vali Oğuz, sınıf ziyaretlerinde bulunarak çocuklarla bir süre sohbet etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber