Dragon Festivali iş dünyasını yarıştıracak

Dragon Festivali Adana'da da iş dünyasını yarıştıracak.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Mayıs 2012 19:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Dünyanın en kalabalık su sporları organizasyonu olan Dragon Festivali'nin Türkiye ayağı 5. yılında 5 farklı şehirde gerçekleşecek. Hem eğence hem rekabete ev sahipliği yapacak Dragon Festivali'ne 600 takım ile 13 bin 200 yarışmacı ve 70 bin davetli katılacak.

Kurumlar arası bir etkinlik olan Dragon Festivali'nde Adana'nın önde gelen firmaları, çalışanlarından oluşturduğu takımlarla yarışacak. Bu iddialı ve bir o kadar eğlenceli yarış 5 -6 Mayıs'ta Adana'da başlayacak. Adana'nın iş dünyasına yön veren iş insanları festival boyunca kürek çekerek hem bu heyecanlı yarışa dahil olacak hem de unutulmaz bir hafta sonu yaşayacak.

Adana'da 2'ncisi düzenlenecek festival bu yıl da Merkez Park alanında yapılacak ve rekabet Seyhan Nehri'nin sularına taşınacak. Geçtiğimiz yıl 1.'liği Bossa takımı kazanırken Adana Emniyeti 2., İzotlar 3. olmuştu. Bu sene de birbirinden iddialı 60 takım bu eğlenceli rekabete dahil olacak.

Dragon Festivali Türkiye, her yıl farklı şirketlerin üstlendiği, çeşitli sosyal sorumluluk projelerine ev sahipliği yapıyor. Bu kapsamda birçok engelli vatandaşın katıldığı festival, Türkiye genelinde sosyal sorumluluk projelerinin hayata geçirildiği gönül platformu olma özelliği taşıyor.

Festival kapsamında su üzerinde, yüzlerce firmanın katılımı ile dragon boat yarışları düzenlenecek. Kara kısmında ise katılımcıların hoşça vakit geçirebilmeleri için birbirinden farklı şovlar, dans gösterileri, ritim atölyeleri, ünlü DJ'lerin canlı performansları, çeşitli müşteri aktiviteleri organize ediliyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber