TSE Denizli'de şirketlere kalite yönetimini anlatıyor

Türk Standartları Enstitüsü (TSE) İzmir İl Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen ?Ege Bölgesi'nde Kalite Günleri? eğitimleri Denizli'de başladı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Mayıs 2012 17:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Denizli Ticaret Odası (DTO) konferans salonunda verilen eğitimin ilk gününde konuşan TSE Denizli Ürün Belgelendirme Müdürü Ahmet Arıkan İzmir, Manisa ve Denizli'yi pilot il olarak belirleyerek çalışma başlattıklarını söyledi. Arıkan, ?Duyurular esnasında seminerlere ihtiyaç olduğunu, bu eğitimlerin işletmelerimize faydalı olacağını düşündük.? dedi.

DTO Başkanı Necdet Özer ise oda olarak çeşitli konularda eğitimler düzenlediklerini belirterek, ?Firmalarımızın rekabet gücünü belirleyen en önemli faktörlerden biri kalitedir. Bu kalitenin yakalanmasında kuşkusuz ki standartların da önemi çok büyüktür. Dolayısıyla bu eğitimlerin, firmalarımızın var olan bilgilerini güncellemelerinin yanısıra ulusal ve uluslararası piyasalardaki rekabet gücünü daha da arttırmalarını sağlayacağına inanıyoruz. İzmir ve Manisa'nın yanısıra Denizli'yi pilot il seçerek bu eğitimleri veren TSE'ye çok teşekkür ediyorum.? diye konuştu. Ardından Ertuğrul Altındağ, katılımcılara TS EN ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi hakkında bir sunum yaptı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber