Genç MÜSİAD Başkanı: Dünya gençten gence gidiyor

Genç MÜSİAD Gaziantep Şube Başkanı Serhat Karslığil, ?Dünya gençten gence gidiyor. Bizim de gençleşmemiz ve genç nesillerimizin önünü açmalıyız.? dedi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Mayıs 2012 18:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Genç MÜSİAD Gaziantep Şubesi olarak üyelerini şehrin önde gelen isimleri ile buluşturmaya devam ettiklerini belirten Karslığil, ?Bugün konuk olarak gençlere verdiği önemi bildiğimiz Büyükşehir Belediye Başkanımız Asım Güzelbey'i davet ettik. Kendisi de davetimizi kabul edip geldikleri için teşekkür ediyorum. Bu arada değerli başkanımıza, büyükşehir belediyesinin spor kulüplerine verdiği destekler için de ayrıca teşekkür etmek istiyoruz.? diye konuştu.

Gaziantep MÜSİAD Derneği'nde düzenlenen buluşmaya Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey, Büyükşehir Meclis Üyesi Selami Yetkinşekerci, Büyükşehir Belediyesi İdari İşler Amiri Ercan Karakoyunlu, Gaziantep MÜSİAD Derneği Başkanı Kurt Ali Kılçık, Genç MÜSİAD Gaziantep Şube Başkanı Serhat Karslıgil ve çok sayıda üye katıldı.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey, Genç MÜSİAD Gaziantep Şubesi üyelerine kentte yaşanan değişimleri anlattı. Konuşmasını sunum eşliğinde yapan Başkan Güzelbey, şunları söyledi: ?Sizlere şunları, bunları yaptık demek istemiyorum, çünkü sizler Gaziantep'teki değişimi en yakından takip eden kişilersiniz. Burada asıl beklentimiz, sizler nasıl bir Gaziantep'te yaşamak istediğinizi belirlemek ve bu hedefe ulaşmak için beraberce öneriler ortaya koymaktır.?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber