Kaymakam Bulgurlu, yerleşik yabancıların sorunlarını dinledi

Antalya'nın Manavgat ilçesinde yaşayan yerleşik yabancı bazı aileler, Kaymakam Emir Osman Bulgurlu ile bir araya gelerek sorunlarını anlattı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 10 Mayıs 2012 21:03, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kaymakam Bulgurlu, yerleşik yabancıların sorunlarına çözüm bulmak için Kalite Yönetim Birimi kurduklarını, buraya gelen başvuruları anında değerlendirdiklerini söyledi.

Manavgat'ta birlikte yaşama kültürünü geliştirmek için yerleşik yabancıların sorunlarını her zaman dinlemeye devam edeceklerini belirten Bulgurlu, sorunların çözümünde önce insan diyerek çalışma yaptıklarını kaydetti. Yerleşik yabancılarla İngilizce sohbet eden Bulgurlu, yerli ve yabancı tüm engellilerin makamına çıkarak sorunlarını ilk elden atlaması için engelli asansörü yaptırdıklarını belirtti.

Manavgat'ta birlikte yaşama kültürünü pekiştirmek için geçtiğimiz günlerde hazırladıkları 'Biz de Manavgatlıyız' projesi kapsamında fidan dikimi yaptıklarını hatırlatan Bulgurlu, yerleşik yabancılardan gelen her dilde yazılı başvuruyu anında tercüme ederek çözüme kavuşturduklarını kaydetti.

Bulgurlu, "Manavgat Side'de Apollon Tapınağı'nın restore edilmesinin ardından bu bölgede dünyanın dört bir yanından gelen çiftlerin gün batımında dünya evine girmesini istiyoruz. Side Apollon Tapınağı turizmin sembolü. Turistlerin Apollon Tapınağı'nda gün batımında nikâh merasimi için yerleşik yabancıların da görüşlerini önemsiyoruz. Bizim için yerleşik yabancıların görüşleri çok önemli. Bunun için Manavgat'ımızı daha her alanda daha ileri noktaya taşımak için belirli plan dâhilinde bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunacağız." dedi.

Yerleşik Alman Jutla Höfling, Petra Ottmann, Dana Ottmann, Manavgat'ta çevrenin korunmasının her zaman ön planda tutulması isteğinde bulundu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber