Bakan Yıldız: Gönlümden geçen Galatasaray'ın şampiyon olması

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Fenerbahçe-Galatasaray arasında oynanacak şampiyonluk maçında gönlünden Galatasaray'ın şampiyon olmasının geçtiğini söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Mayıs 2012 18:14, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Meclis'te basın mensuplarının sorularını cevaplayan Yıldız, Galatasaraylı olduğunu belirterek, "Gönlümden geçen Galatasaray'ın şampiyon olmasıdır. 9 puan farkla başlamıştı ama buna rağmen Fenerbahçe'nin performansı da son derece iyi." dedi.

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş da maçla ilgili soru üzerine iyi adamların çoğunun Fenerbahçeli olduğunu öne sürerek, "Fenerbahçe'yi 50 yıldır tutuyorum. Yenildiği zaman üzülüyorum, yendiği zaman seviniyorum. Ama şu gerçek ki Türk futbolunda son zamanlarda görülen kavga, taraflar arasında hoş olmayan ve kulüplerin bu işe katılması rahatsız ediyor." dedi.

Fenerbahçe'nin kazanmasını istediğini aktaran Elitaş, "2-1 tahmin ediyorum. Geçen Trabzon-Fenerbahçe maçını Kilis'te izlemiştim. Çevre ve Şehircilik Bakanı vardı. Maç başladığında '3-0 Fenerbahçe alacak' dedim. 'Skoru bilemedin 3-1 oldu." dedi. Elitaş, Galatasaray'ın kazanması halinde Fenerbahçe taraftarlarının Galatasaray'ı ayakta alkışlaması gerektiğini de sözlerine ekledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber