SGK Hakkari İl Müdürü Özdemir: Kayıtlı istihdamla birlikte kaynaklar da artacak

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Hakkari İl Müdürü Lütfi Özdemir, kayıtlı istihdam arttıkça kaynakların da çoğalacağını söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Mayıs 2012 18:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Lütfi Özdemir, Sosyal Güvenlik Haftası'nın 2008 yılından bu yana her yıl düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandığını belirtti. Özdemir, "Hepinizin bildiği gibi sosyal güvenlik reformu ile birlikte SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı tek çatı altında birleştirildi ve bugünkü adıyla Sosyal Güvenlik Kurumu ismini aldı. Aradan geçen süre içerisinde kurum olarak örgütlenme ve ortak bir kültür oluşturma yönünde çok önemli mesafeler aldık. SGK'nın toplumumuzun tüm kesimlerini kucaklayan bir hale geldiğini rahatlıkla ifade edebiliyoruz. Kurumun sunduğu hizmetlerin kalitesini artırıp vatandaşların memnuniyetini kazanmak ve bilgi işlem teknolojilerini en üst düzeyde kullanmak suretiyle de yeni program ve projelerimizi hayata geçirmeye devam ediyoruz." dedi.

Kayıtlı istihdam arttıkça kurum kaynaklarının artacağını kaydeden Özdemir, "Buna paralel olarak hizmetlerin de kalitesi yükselecektir. Sosyal Güvenlik Kurumu'nun bir amacı da her vatandaşımızı sigortalı yapıp Genel Sağlık Sigortası kapsamına almaktır." diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber