Turan: Amacımız, kırsal altyapısız tek bir köy bırakmamak

AK Parti Sivas Milletvekili Ali Turan, Sivas'a önemli hizmetlerin kazandırılması yönünde Özel İdare'nin güzel çalışmalar yaptığını söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Mayıs 2012 19:21, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kırsal altyapı hizmetlerinde idarenin önemli bir görev üstlendiğini belirten Turan, ?Kurumumuz yol, su, tarım, eğitim alanında güzel projeler üretmektedir. İnşallah ilimiz hak ettiğinden daha fazla hizmetler kazanacaktır.? dedi.

AK Parti Sivas Milletvekili Ali Turan, Sivas İl Özel İdaresi Genel Sekteri Salih Ayhan'ı ziyaret etti. Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Sivas'a gelen Turan, Genel Sekreter Salih Ayhan ile sohbet ederek, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Sivas'ın, yüzölçümü bakımından geniş bir coğrafyaya sahip olduğunu belirten Milletvekili Turan, kırsal altyapı sorunlarını ortadan kaldırmak ve vatandaşların daha iyi bir yaşam sürmesini sağlamak amacıyla özel idarelerin yoğun bir çalışma içerisinde olduklarını kaydetti.

Turan, ?Amacımız, kırsal altyapı sorunu olmayan tek bir köy bırakmamak. Bu noktada İdaremiz her yıl olduğu gibi bu yıl da önemli projeler üreterek sorunları çözüme kavuşturacaktır. Bu noktada Genel Sekreteri Salih Ayhan'a ve kurum personeline çalışmalarında başarılar diliyorum.? diye konuştu.

Genel Sekreter Salih Ayhan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, idare olarak Sivas'a en iyi hizmetleri kazandırmak için yoğun bir tempo içinde çalıştıklarını söyledi. Güçlü yapısı ile Özel İdare'nin Sivas'ın kırsal altyapı sorunlarına çözüm üretmeye çalıştığını kaydeden Ayhan, ?İş sezonumuzun başlamasıyla birlikte bu yıl inşallah hem Özel İdare hem de KÖYDES ile Sivasımıza güzel projeler kazandıracağız. Hedefimiz, vatandaşlarımızın refah seviyesini yükseltmek.? şeklinde konuştu.

Ziyarette, İl Genel Meclis Başkanı Sedat Özata, AK Parti İl Genel Meclis üyeleri Ahmet Pala ve Ahmet Özaydın da hazır bulundu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber