AK Parti'li gençler, 3 bin kişiyle Trabzon'a çıkarma yapacak

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Erzurum İl Gençlik Kolları Başkanı Yavuz Kocaman, yarın Trabzon'da düzenlenecek Geleneksel Gençlik Şöleni'ne 3 bin kişiyle katılacaklarını açıkladı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Mayıs 2012 17:39, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

AK Parti 11. Geleneksel Gençlik Şöleni pazar günü Trabzon'da gerçekleştirilecek. İl Gençlik Kolları Başkanı Yavuz Kocaman, parti il binasında gençlik şöleniyle ilgili basın toplantısı düzenledi.

Kocaman, her yıl mayıs ayında düzenlenen, AK Parti Geleneksel Gençlik Şöleni'nin bu yıl Trabzon Avni Aker Stadı'nda gerçekleşeceğini söyledi. Kocaman, Erzurum İl Gençlik Kolları olarak 3 bin kişiyle Trabzon'daki şenliğe katılacaklarını ifade etti. Başbakan Tayyip Erdoğan'ın da katılacağı şenlikte Başbakan'ı yakından görecek olmanın heyecanı içerisinde olduklarını anlatan Kocaman,"Sayın Başbakan'ı göreceğimiz ve onunla aynı ortamda olacağımız için çok heyecanlıyız." dedi.

Kocaman, bugün gece yarısı Trabzon'a kara yoluyla gideceklerini vurguladı. İl Gençlik Kolları Başkanı şenlikte Sagopa Kajmer ve Mustafa Ceceli'nin de konser vereceğini sözlerine ekledi

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber