Dyned'de bütün ilçelerin puanı yükseldi

Kastamonu'da başlatılan ?Kastamonu Dyned? projesinde 14 Mayıs 2012 tarihi itibariyle Bozkurt, iki haftadır lider durumdaki Ağlı ilçesinde liderliği alarak listenin en tepesinde yerleşti.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Mayıs 2012 09:24, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kastamonu Valiliği AB Valilik Proje ve Koordinasyon Merkezi ile Kastamonu Milli Eğitim Müdürlüğünün birlikte yürüttüğü DynEd projesinde Bozkurt, 14 Mayıs 2012 tarihi itibariyle birinciliğe yükseldi. Değerlendirmede ise en başarısız ilçeler Doğanyurt, Devrekani, İhsangazi ve Şenpazar oldu. Kastamonu'nun genelde DynEd puan ortalaması ise 4'ten 5'e çıktı.

EN BAŞARILI İLÇE BOZKURT, EN BAŞARISIZ İLÇE İSE DOĞANYURT

DynEd İlçe Puanlan tablosunda, haftalık performansı 3.1 yükselen Bozkurt, 8.8 başarı puanı ile liderliğini bırakmadı. Bozkurt'u 0.1 puan yükselişiyle 7.6 başarı puanıyla Ağlı izlerken, Küre'de 0.7 puan düşüşüyle 5.8 başarı puanı ile üçüncülükte kaldı. DynEd İlçe Puanları sıralamasında son dört sırayı alan ilçeler ise Şenpazar, Doğanyurt, İhsangazi ve Devrekani olarak gerçekleşti.

ARAÇ KAYABOĞAZI KEMAL UÇAR İO., LİSTEDE İLK SIRADA

DynEd İl Okul Puanları sıralaması ele alındığında, Araç Kayaboğazı Kemal Uçar İlköğretim Okulu 10.9 başarı puanıyla birinci sıraya yükseldi. Listenin ikinci sırasında da 10.7 puanla Taşköprü Bahri Alp İlköğretim Okulu, üçüncü sırada 10.3 başarı puanıyla Tosya Akbük İlköğretim Okulu bulunuyor. Bu üç okulu 10 başarı puanıyla Tosya Dumlupınar İlköğretim Okulu dördüncü sırada takip ederken, 9.8 başarı puanıyla Merkez Kurucaören İlköğretim Okulu da beşinci sırada yer aldı.

MERKEZ İLÇEDE BİRİNCİ KURCAÖREN İO.

DynEd Merkez İlçe Okul sıralaması incelendiğinde, listenin tepesindeki okulların haftalık performans görünümlerinin yükseldiği görülüyor. Yapılan değerlendirmede 1.2 başarı puanı artan Merkez Kurucaören İlköğretim Okulu, son değerlendirmede başarı puanı 9.8'ye kadar yükselterek birincilikteki yerini bu haftada korudu. Merkez İlçe Okul Puanları sıralamasında İsfendiyarbey İlköğretim Okulu 9.2 başarı puanıyla ikinci, Cumhuriyet İlköğretim Okulu 7.9 başarı puanıyla üçüncü, Atatürk İlköğretim Okulu 6.9 başarı puanıyla dördüncü ve Elyakut İlköğretim Okulu da 6.6 başarı puanı ile beşinci sırada yer aldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber