Büyükşehirden, Adana Demirspor'a 150 bin TL ödül

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, ekonomik olarak zor günler geçiren ve paraları verilmediği gerekçesiyle futbolcuları antrenmanlara çıkmayan Adana Demirspor Kulübü'ne 150 bin lira yardımda bulundu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Mayıs 2012 14:32, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Adana Demirspor Kulübü Başkanı Mehmet Gökoğlu'nu makamında kabul eden Zihni Aldırmaz, 150 bin TL'lik çeki teslim etti. Demirspor ve Adanaspor'un bu kentin güzide takımları olduğunu belirten Zihni Aldırmaz, ?Elimizden geldiği kadar destek oluyoruz. Artık Demirspor'un adını kullananların da destek olma zamanı geldi. Kamuoyu önünde Demirspor'a destek sözü verenlerin bu sözlerini tutmasını bekliyoruz.? dedi.

17 Haziran 2010 tarihinde göreve geldiğini ve 23 aylık süreçte takıma 8 milyon TL'ye yaklaşan destekte bulunduğunu belirten Aldırmaz, ?Adana Demirspor'a verdiğimiz bu destek ayda ortalama 341 bin TL yapıyor. Keşke imkanımız olsa da daha fazlasını yapabilsek. Ancak biz 113 bin 500 gence spor yaptırıyoruz, 100 amatör kulübe yardım ediyoruz. Bu gençleri de yok sayamayız. Bunlar bizim geleceğimiz.? şeklinde konuştu.

Kulüp Başkanı Gökoğlu da, şimdiye kadar Büyükşehir'den başka bir yerden destek göremediklerinden yakındı ve Adanalıları takıma sahip çıkmaya çağırdı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber